2.500-professionals-en-els-programes-formatius-d-Escodi

2.500 professionals en els programes formatius d’Escodi

L’Escola Universitària de Comerç i Distribució (ESCODI) ofereix, a més del Grau específic, programes de formació especialment adreçats a professionals i empreses del sector del retail. En els últims tres anys aquests programes han suposat més de 2.300 hores de formació en les que han participat 2.495 professionals. Marketing digital, la gestió de la botiga mitjançant indicadors comercials, millorar l’experiència del client, accions per incrementar les vendes i la gestió de la omnicanalitat han estat algunes de les temàtiques desenvolupades en aquests programes formatius que han comptat amb molt bona acollida.

Els programes formatius s’ofereixen en dues modalitats diferenciades: una de caràcter obert amb una temàtica específica definida per l’evolució d’un sector que s’ha vist molt influenciat per les novetats tecnològiques i de distribució; i una altre en la que es desenvolupa un programa personalitzat i específic d’acord amb les necessitats formatives de les empreses  i es posa a disposició d’aquestes els professorat especialitzat i les eines específiques per actualitzar la formació dels seus treballadors. En ambdues ofertes formatives s’inclouen  conferencies i seminaris d’entre 2 i 30 hores de duració; i altres de llarga durada, d’entre 65 i 100 hores de duració, entre les que s’inclouen el curs de direcció d’establiments comercials -que ha arribat a la seva 12ª edició al 2019- i el Curs d’Especialització en Retail Omnicanal o curs d’especialització CERO, del que s’han fet dues edicions.

Així mateix, Escodi, com la única escola universitària de comerç i distribució de Catalunya, també col·labora amb les administracions públiques en la formació de sectors comercials específics i d’especial interès. Mostra d’això ha estat la col·laboració amb la Diputació de Barcelona amb el programa europeu COOP’ART dirigit als artesans.

Amb aquesta nova etapa que comença Escodi amb el suport de la Fundació ESCAC, l’escola de comerç està preparant una nova oferta de cursos de formació per a professionals i empreses, que es donarà a conèixer properament.

L’èxit de la formació IN COMPANY

Són precisament els cursos i la formació en les empreses de retail i de distribució les que han tingut en els últims tres anys una major incidència. 1.800 professionals d’empreses com Laie, Rituals, El Fornet, Casas Sabaters, Grup Gascó, Casa Gispert, o La Roca Village, entre d’altres, han participat en aquest cursos fets a mida de les necessitats específiques d’aquestes empreses i en els cursos de direcció d’establiments comercials o omnicanalitat.

Sobre ESCODI

Escodi, amb 20 anys d’experiència, és pionera en la formació universitària en retail en tot l’estat. Escodi imparteix el Grau en Gestió d’Empreses en Comerç i Distribució, així com diversos programes executive (cursos d’especialització, workshops i cursos a mesura).