Botiga Experiencia Bebe a Granollers

EXPERIENCIA BEBE obre a Granollers una botiga planificada pels alumnes d’Escodi

El projecte d’expansió de l’empresa es va presentar al seu responsable, David Millà, fa sis mesos i ja és una realitat.

EXPERIENCIA BEBE ha obert aquesta setmana la seva cinquena botiga d’articles pels nadons, a Catalunya. En plena pandèmia, i amb un futur incert, el seu responsable, David Millà, ha tirat endavant un projecte d’expansió en el que els alumnes de l’assignatura Gestió Inmobiliaria en el Retail i Localització Comercial, dels professors Josep Maria Marcos i Guillem Formentí, van col·laborar intensament al llarg del curs 2019-2020. Al mes de juny van entregar l’informe fruit del seu treball a David Millà en una sessió telemàtica. Avui la botiga d’Experiència Bebè a Granollers ja és una realitat.

Un exemple més de l’aposta per l’educació experiencial d’Escodi que suposa preparar als seus alumnes per afrontar problemes reals, en situacions reals.

Una botiga “Experimental Concept”

EXPERIENCIA BEBE va ser la primera  ‘Experiential Concept Store’ dedicada a la cura dels nadons d’Espanya. En els seus establiments no només s’ofereixen els productes, sinó que els futurs pares els poden provar i comprovar la seva eficàcia o idoneïtat. A l’interior dels establiments d’EXPERIENCIA BEBE pots trobar un circuit que simula un carrer perquè comprovis com giren les rodes d’un cotxet; o visualitzar, en un banc de proves, la subjecció de la cadireta del cotxe; o fins i tot experimentar quina és la sensació que té un bebè de tres mesos quan s’asseu amb la seva trona a una taula d’adults…

La tendència de convertir les botigues físiques en centres d’experiències pels consumidors és una pràctica que EXPERIENCIA BEBE va aplicar des dels seus inicis, quan va obrir la seva primera botiga a Sabadell. Avui compte també amb establiments a Sant Cugat, Vic, Barcelona i el que acaba d’inaugurar a Granollers i planificat pels alumnes d’Escodi.

Educació experiencial

L’aposta per l’educació experiencial d’Escodi comporta la col·laboració i el contacte continu amb empresaris i emprenedors del món del retail de forma transversal. A totes les assignatures i a tots els cursos del Grau en Gestió d’Empreses en Comerç i Distribució, els alumnes compten amb ponències de professionals en actiu que els exposen aplicacions reals de la teoria apresa; així mateix es porten a terme projectes que després es poden consolidar com la nova botiga d’EXPERIENCIA BEBE; o el pla de màrqueting online-offline que es va elaborar per Catànies Cudiè a l’assignatura de Marketing de la professora Isabel Mariscal i que es va presentar al CEO de l’empresa, Albert Cirujeda. És també en funció d’aquesta opció educativa que la majoria dels professors d’Escodi siguin professionals en actiu en les seves diverses especialitats.