Carla Anguita: “Atreviu-vos a provar una carrera universitària diferent i única com la d’Escodi”

L’alumne de 2n del Grau Universitari en Gestió d’Empreses en Comerç i Distribució d’Escodi et convida especialment a la Jornada de Portes Obertes del pròxim 28 de maig.

Carla Anguita és actualment alumne de segon del Grau Universitari en Gestió d’Empreses en Comerç i Distribució d’Escodi. Entusiasta, proactiva i decidida a controlar i decidir el seu futur.

Per què vas escollir Escodi per a la teva formació universitària?

La veritat que la meva història és una mica diferent de les altres, crec jo. Jo he estudiat un batxillerat científic, però al mateix temps feia economia i vaig veure que realment el que m’agradava era el món de l’empresa i el fet d’estar amb les persones, presentar coses, idees noves, etc.

Per tant, a l’hora d’escollir quines carreres volia estudiar, a últim moment, vaig conèixer aquesta.

La vaig posar com a segona opció, perquè em va cridar molt l’atenció el fet que fos una carrera única i que no hi fos a cap altre lloc. Jo sabia que volia estudiar una carrera que poca gent conegués, o que, quan jo sortís de la universitat, tingués una oportunitat més elevada de trobar feina que algú altre, que ha estudiat alguna cosa semblant, però amb una titulació més habitual.

Avui en dia és important destacar i ser diferent que els altres.

I la veritat que no em penedeixo que no m’agafessin a la primera opció, perquè veig que aquesta carrera és la que realment m’agrada.

Estudiar en grups reduïts i amb docents que són professionals en actiu, ajuda?

Crec que és la cosa que més destaco d’Escodi; els professors. Està molt bé que les persones que ens estan ensenyant i educant, treballin en l’actualitat en el món professional del qual et fan l’assignatura. Trobo que és molt important el fet que el teu professor et pugui donar teoria i poder-ho comparar amb un cas real, és la manera que més aprens.

Després, estar amb un grup reduït, ajuda a una millor cohesió de grup, per tant és més fàcil sortir de la teva zona de confort fent unes presentacions diferents i atrevides, per exemple. A part, en ser pocs a classe, fa que el professor pugui estar molt més amb tu i això és de gran ajuda.

Com qualifiques la formació que reps a Escodi?

De molt bona, perquè, com he dit abans, tens professors que t’ajuden molt i tots saben molt bé del que parlen i el que intenten que aprenguis. Com a tot arreu, hi ha assignatures que t’agradaran més o menys, però “pa gusto colores”.

Què recomanaries a altres que estiguin pensant que Escodi pot ser el seu centre de formació universitària?

Jo recomano que no es tanquin en banda en la primera carrera que es trobin del món empresarial, perquè hi ha moltes, i al final et pot passar com a mi, i trobar una que realment et crida l’atenció i tirar-te a la piscina i provar  pot ser la millor decisió que has pres.

Així que investigueu, mireu bé totes les opcions i atreviu-vos a provar una carrera diferent i única. No aneu a una que saps que funciona perquè la coneix tothom, no significa res, segueix el teu instint.