El cicle #Escoditrends es posposa fins al 2021

Els condicionaments generats per la pandèmia sanitària de la Covid-19 i la incertesa de la situació per al retail motiva la decisió.

Escodi posposa fins al primer i segon trimestre de 2021 el cicle d’#Escoditrends que havia iniciat al mes d’octubre i del que ja s’havien celebrat dues sessions. Les noves mesures de tancament o restricció d’activitat per al sector retail, a causa de la pandèmia sanitària de la Covid-19, i la incertesa de la situació a curt termini, aconsellen posposar un temps aquestes activitats de formació que estan especialment adreçades a professionals d’establiments i empreses de retail.

Si d’aquí a quinze dies les mesures es relaxen, el sector estarà concentrat en avançar en el possible la campanya de Nadal que, aquest 2020, s’ha convertit en una de les poques oportunitats d’intentar salvar econòmicament l’exercici. Per tal d’afavorir la participació dels professionals del sector retail a les sessions d’#Escoditrends és pel que s’ha decidit posposar la seva celebració fins al 2021.

Escodi reprogramarà les sessions del cicle d’#Escoditrends pendents i anunciarà prèviament les noves dates d’aquestes.

El cicle d’#Escoditrends està pensat per facilitar als professionals del sector retail les eines necessàries per adaptar-se a la realitat que dibuixa una pandèmia que ha accelerat processos de canvis disruptius en el sector i que ha generat noves tendències de consum.