El combat definitu del retail

El 24 de març, amb l’organització d’Escodi, i la col·laboració d’Estrella Damm, es va portar a terme “El combat definitiu del retail”, retrasmès en streaming. Una jornada que va complir els objectius de conèixer les característiques bàsiques del consumidor online i offline, explicar els factors que determinen el comportament de compra en botiga física i al món online, establir les estratègies més adients per captar clients online i offline, conèixer les variables més determinants del comportament del consumidor online i offline  i on es va explicar com adaptar el nostre negoci a les noves necessitats dels consumidors.

La jornada es va organitzar en quatre “rounds” amb dos púgils, professionals dels sector retail i professors a Escodi, Albert Vinyals i Joan Morales, que van comptar amb el suport de Josep Baltà, forner i propietari de Forn Baltà; Dani González, impulsor d’ Ulyssesproject.com per a tothom que vulgui fer el salt a internet del seu negoci; i amb David Millà, emprenedor, CEO i soci Fundador de BornTo BE i Experiencia Bebé.

El combat va acabar amb l’aportació de l’omnicanalitat com a via prioritària per adaptar-se a les noves necessitats dels clients postpandèmia. Un concepte i model de retail amb el que els dos combatents van estar d’acord.

vc_empty_space height=”26px”]