enquesta-comerç-a-catalunya

Escodi posa en marxa la enquesta del Comerç a Catalunya

Escodi, l’única Escola Universitària de Comerç i Distribució de Catalunya, ha posat en marxa la seva enquesta d’hivern sobre la Salut del Comerç a Catalunya (ESCO). El qüestionari s’ha enviat als comerços i associacions de comerciants per elaborar l’informe que determina l’evolució del sector a Catalunya en l’àmbit de vendes, marge de beneficis, resultats de campanyes específiques com el Black Friday o Nadal i l’inici de la temporada de rebaixes. El resultat de l’enquesta, amb la comparativa amb relació a períodes anteriors es donarà a conèixer la pròxima setmana.

Escodi va iniciar els seus informes semestrals ESCO el 2013 i els resultats dels mateixos s’han fet públics des de llavors de forma ininterrompuda. L’informe s’elabora a partir de la participació d’un elevat percentatge de petites, mitjanes i grans superfícies comercials de Catalunya i això permet definir una imatge del sector retail dues vegades a l’any i l’evolució del mateix al llarg de l’última dècada.

Els resultats exhaustius de l’enquesta sobre la Salut del Comerç a Catalunya es fa arribar a tots els participants i un resum de la mateixa es dóna a conèixer públicament com a contribució d’Escodi al sector per al que forma professionals com a escola universitària adscrita a la Universitat de Barcelona.