Mobile Week

Escodi col·labora amb la #Mobileweek de Terrassa amb dues conferències-taller

Albert Vinyals conduirà els tallers “És bo comprar online?” i “Com ens estan transformant les xarxes socials?

 L’Escola Superior de Comerç i Distribució (Escodi) participa aquest any en la Mobile Week 2021 en col·laboració amb l’Ajuntament de Terrassa. La Mobile Week és una iniciativa impulsada per la Mobile World Capital i vol ser un espai de reflexió sobre l’impacte que la tecnologia té en la vida quotidiana. En l’edició 2021 participen 18 territoris de Catalunya, entre ells Terrassa, que ha inclòs en la seva programació dues conferències-taller amb Albert Vinyals, professor d’Escodi.

Totes les conferències i activitats de la Mobile Week són gratuïtes i volen plantejar debats integradors i activitats participatives que connectin les eines que ofereix la tecnologia digital amb les inquietuds i necessitats socials, culturals ètiques i humanes situant a les persones en el centre de la revolució digital.

Els tallers

El primer taller “És bo comprar online?” es portarà a terme el pròxim dijous, 8 de juliol, a les 13,30 hores i online. En ell s’analitzaran el pros i les contres de la compra online; per què és el format de venda que més ha crescut en els últims anys, analitzant les repercussions que tenen aquest tipus de vendes en el nostre entorn. Poden participar totes les persones interessades majors de 14 anys.

Per inscriure’s clica AQUI

Albert Vinyals també serà el ponent-conductor de la conferència-taller “Com ens estan transformant les xarxes socials?”. Aquesta, també online, es farà el pròxim divendres, 9 de juliol a les 10 hores. A la sessió s’analitzarà el boom de les xarxes socials i des d’una perspectiva de la psicologia social per què les considerem fonamentals en les nostres vides. Així mateix s’oferiran eines per a fer-ne un ús més conscient i responsable de les mateixes. La conferència-taller està adreçada a joves entre 10 i 24 anys d’edat i als seus familiars-tutors.

Per inscriure’s clica AQUI