Congrés de Logística celebrat a Barcdelona al 2019

Escodi col·labora com a centre universitari de referència en el IV Congrés d’Innovació Logística

L’esdeveniment s’emetrà online els pròxims 30 de juny i 2 de juliol i supera ja els 4.500 inscrits de més de 40 països

Les ajudes europees, les claus per a la transformació digital, els reptes i les noves oportunitats per al sector temes a debat

👉 Encara pots reservar la teva plaça en www.congresodeinnovacionlogistica.com

Experts de primer nivell analitzaran els pròxims 30 de juny i 2 de juliol en l’IV Congrés d’Innovació Logística els aspectes fonamentals als quals ens enfrontem en aquesta crisi econòmica mundial causada per la pandèmia de coronavirus. Els experts donaran esposta a les preguntes clau per a la recuperació del sector logístic. Escodi (Escola Superior de Comerç i Distribució) col·labora en aquest Congrés com a centre universitari de referència.

Al llarg de la jornada es presentaran les principals mesures de la Comissió Europea per a la recuperació de l’economia i el creixement sostenible de les empreses. També s’analitzaran els reptes i desafiaments que presenta l’escenari actual i les noves oportunitats que s’obren per a les empreses en el camí cap a reconstruir el nostre futur. Altres temes que també seran protagonistes  són la transformació digital de la Supply Chain i l’optimització de les operacions en la cadena logística com a peça clau per a la consecució d’objectius. O  l’estratègia operacional òptima per a en sectors essencials i no essencials.

“Desafiaments i claus per a la recuperació”, és el lema sobre el qual s’assenteixi tot el contingut dissenyat per a l’agenda. Una agenda que es presenta com una oportunitat única per a conèixer la visió i experiències de personalitats com el President de la CEOE, Antonio Garamendi, o el Director General Adjunt de la Comissaria de Transport de la Unió Europea, Matthew Baldwin. Amb ells estaran alts càrrecs de Logística i Cadena de Subministrament d’empreses com Carrefour, IKEA, Mango, SEAT, Novartis, Veepee (Vine’t-Privee), SEUR, HP, Mercedes-Benz Trucks, Dens, BASF, IESE o el Port de Barcelona.

Enquesta sobre el futur del sector

Una de les novetats d’aquesta edició serà la presentació de resultats d’una enquesta sobre la repercussió de la crisi del Covid-19 en el sector logístic. Es tracta d’un estudi que s’està realitzant en col·laboració amb El Confidencial a tots els inscrits en el Congrés. No hi ha dubte que seràs una significativa mostra de la indústria logística. Els resultats es donaran a conèixer durant l’esdeveniment online i es facilitaran a més a tots els participants.

L’enquesta aborda, entre altres, les següents qüestions:

  • La consolidació del sector logístic com a sector essencial de l’economia després de la crisi
  • La possible reculada de la globalització i l’aplicació de polítiques proteccionistes
  • Les diferents estratègies empresarials a adoptar en aquest escenari
  • Els terminis per a la recuperació
  • El paper de les tecnologies i quins jugaran un paper més important
  • Les mesures d’Espanya i la UE per a pal·liar els efectes de la crisi
4.500 inscrits de més de 40 països

Mancant una setmana per al tancament d’inscripcions, aquesta edició del Congrés destaca ja per ser la més internacional de totes. Més de 4.500 directius i professionals del sector logístic de més de 40 països ja s’han inscrit.

Com a dada curiosa hi ha inscrits procedents dels sis continents. La gran majoria dels països d’Europa i Amèrica Llatina estan representats, encara que també hi haurà assistents dels Estats Units i Austràlia. A Àsia i Àfrica tampoc es perdran aquesta edició. Ja han formalitzat la seva inscripció professionals de la Xina, Vietnam, Filipines, Unió dels Emirats Àrabs, Guinea Equatorial i el Senegal.

 

Sobre l’IV Congrés d’Innovació Logística

El IV Congrés d’Innovació Logística s’emetrà dimarts que ve 30 de juny en horari de 9.30 a 13:15h (CET) i el dijous 2 de juliol, de 15.30 a 18:15h (CET).

L’esdeveniment, consolidat com el punt de trobada de coneixement de referència en Logística i Supply Chain, està organitzat per Slimstock en col·laboració amb el Barcelona-Catalunya Centri Logístic (BCL) i l’Associació per al Desenvolupament de la Logística (ADL) i compta amb la col·laboració de Escodi com a escola universitària de referència.

Com en edicions anteriors, el Congrés compta enguany amb el suport de les principals institucions del sector, com ara AERCE, ICIL, Logistics & Automation, Aragó Plataforma Logística (APL), Pimec, Encaixa-Fira de València, Transprime, IATA, Feteia- Oltra, Cimalsa, Aeutransmer, Foment del Treball Nacional, Cambra de Múrcia, UPIC o AVIA, entre altres.

L’esdeveniment està dirigit a Directors Generals i Directius o Responsables de les àrees de Logística, Operacions, Finances, Compres, Planificació i Aprovisionament

👉 Places limitades. Per a programa complet i inscripcions consulta: www.congresodeinnovacionlogistica.com