Escodi a la teva mida.

Cursos d’especialització:

Escodi-dirigeix-la-formacio-de-la-Diputacio-de-Barcelona

Escodi dirigeix el primer programa europeu Coop’art de la Diputació de Barcelona

Finalitza amb gran èxit la primera edició del COOP’ART, el programa europeu impulsat per la Diputació de Barcelona i dirigit per l’ESCODI.

El programa COOP’ART té per objectiu apoderar a artesans i comerciants d’artesania perquè formin part del teixit comercial urbà i es converteixin en un dels elements de diferenciació i valorització dels entorns comercials del seu territori.

El programa de formació i assessorament als artesans i comerciants d’artesania ha estat dissenyat “ad hoc” per part d’ESCODI, l’única escola universitària de Comerç i Distribució de Catalunya, i ha consistit en un programa de formació teòrica i més de 120 hores d’assessorament individualitzat als projectes seleccionats.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és aconseguir que els teixits comercials urbans guanyin en singularitat i imatge de marca posant en valor l’artesania de cada territori. Les eines per aconseguir-ho són: la formació dels artesans i comerciants d’artesania perquè els seus projectes siguin econòmicament viables; i orientar-los per adaptar-se a les noves tècniques del retail.

A la jornada de tancament del COOPART han participat Mateu Farré, Josep Maria Marcos i Albert Vinyals, professors d’ESCODI. El balanç de la primera edició del programa europeu COOP’ART, gestionat a Catalunya per la Diputació de Barcelona i dirigit i coordinat per ESCODI, ha estat altament positiva. Tant és així que la Diputació de Barcelona ha decidit convocar noves edicions.