Estudiants universitaris

Escodi obre el termini per sol·licitar plaça d’intercanvi amb 8 universitats de l’Estat

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 4 de març

Els alumnes del Grau en Gestió d’Empreses en Comerç i Distribució d’Escodi ja poden sol·licitar la participació en el Sistema d’Intercanvi entre Centres Universitaris Espanyols (SICUE). Un programa integrat en la Universitat de Barcelona, a la que Escodi està adscrita.

Aquest sistema d’intercanvi, que no inclou beca, permet que els estudiants universitaris d’Escodi realitzin part dels estudis en una universitat espanyola diferent. La durada d’aquest intercanvi pot ser d’estades de mig curs (5 mesos) o de curs complet, i ha de suposar cursar 24 o 45 crèdits, respectivament, a la universitat escollida.

Els requisits per participar pels alumnes d’Escodi són: estar matriculat i haver superat un mínim de 45 crèdits en data del 15 d’octubre de 2020. La selecció dels candidats es farà tenint en compte la nota mitjana de qualificació de l’expedient acadèmic. Els admesos es donaran a conèixer el 14 d’abril. El període de sol·licitud de places romandrà obert del 12 de febrer al 4 de març.

En aquesta convocatòria, els alumnes d’Escodi podran realitzar intercanvi amb les universitats de A Coruña, Carlos III de Madrid, Murcia, Almería, Granada, Cádiz, Màlaga i Valladolid. Els graus oberts a l’intercanvi es poden consultar a la web d’Escodi, a la pàgina d’informació del Grau, a l’apartat de mobilitat (https://escodi.com/carrera-universitaria-grau-en-comerc-i-distribucio/).

L’oferta de participació en el Sistema d’Intercanvi entre Centres Universitaris Espanyols (SICUE) és una possibilitat més que Escodi ofereix als seus estudiants en la línia de un grau de formació pràctica en el que l’equip docent està integrat bàsicament per professionals en actiu. Totes les activitats i el programa docent tenen com a objectiu preparar a l’alumne per la seva integració en el món laboral.

Dades clau

Programa d’Intercanvi entre Centres Universitaris Espanyols (SICUE)

Període de sol·licitud de plaça: Del 12 de febrer al 4 de març de 2021

On sol·licitar la plaça d’intercanvi: Secretaria d’Escodi

Adjudicació de places: 14 d’abril de 2021

Més informació: www.escodi.com i http://www.ub.edu/acad/intercanvis/nacional/