escodi-presenta-el-seu-grau-a-la-fira-de-lensenyament-de-la-xina

ESCODI presenta el seu Grau a la Fira de l’Ensenyament de la Xina

ESCODI (Escola de comerç i distribució) ha presentat el seu grau en Comerç i Distribució en la Fira de l’Ensenyament de la Xina, celebrada aquest mes d’octubre a Pequín. ESCODI és l’única escola universitària d’aquesta especialitat que existeix a Espanya i imparteix aquest grau amb adscripció a la Universitat de Barcelona.

Amb el creixement de la classe mitjana a la Xina, i l’interès per al retail dels nous consumidors xinesos, ESCODI suposa una gran oportunitat per als joves xinesos, de rebre una formació universitària d’alt nivell i amb una gran especialització.

La participació d’ESCODI a la Xina Education Expo 2019 -la fira més important del sector educatiu- es duu a terme de la mà de l’ICEX España Exportacions i Inversions. La Xina és un dels països prioritaris per al sector educatiu de tot el món. Més de mig milió de xinesos estan estudiant actualment en universitats i centres fora del seu país, la qual cosa fa d’aquest país asiàtic el número 1 en la classificació per nombre d’estudiants en altres països.