Personal Docent

Anna Flores: “Davant un client cada vegada més informat, l’actitud i el missatge del retailer és fonamental per la decisió de compra”

Doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials per la UB. Soci fundador i CEO de Qualitat, Serveis Empresarials, S.L. Excellence retail Manager – Soci i Consultor Sènior de l’empresa BitPhy. President del Cercle Econòmic i Social Baix Montseny. Exerceix de professor associat en la Facultat d’Informàtica en el Departament d’Organització d’empreses de la Universitat Politècnica de Catalunya-UPC, en la Universitat Abat Oliba-CEU […]

Llicenciat ADE, EMBA i PDG a IESE i Dibexer ISDI. Especialista estratègic en Retail. Emprenedor. Creador de projectes i assessor d’empreses de retail. 20 anys d’experiència en RETAIL com CEO d’una empresa de FoodRetail, lider a Catalunya. Fundador i CEO de la Consultora de Retail CREARMAS. Soci i Sènior Retail Consultant de BITPHY. Professor de ESCODI-UB. Vicepresident del Mercat de la Boqueria. Autor de diferents llibres “Per […]

Llicenciat en psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster en Desenvolupament Organitzacional per l’Institut GR d’Israel. CEO de Monfort Ambient Management, consultoria d’Innovació i Desenvolupament de Persones. Professor del departament de Direcció de Persones i Organització de l’escola de negocis ESDAE. 

Economista, MBA i PADE per IESE. La seva trajectòria professional sempre s’ha centrat en el sector del retail i la gran distribució. Partner d’Ineo Corporate i membre del consell d’administració a varies empreses de retail. Ha estat director general de Prenatal per Espanya i Portugal, de Regió Centre de Leroy Merlín, i de Lagardere Travel Retail per Espanya i Portugal. Professor de l’escola de negocis ESADE de Operation Financial Management, i col·laborador expert retail en ESCODI-UB. 

Arquitecte Tècnic per la Universitat Politècnica de Catalunya, Màster en Gestió de Projectes per la UPC, amb formació Executive en Big Data Analytics i en Negociació Comunicació d’ESADE Business School. Cofundador i CEO de BitPhy i VP del Club Business Innovation & Technologies ESADE Alumni. Acumula més de 10 anys d’experiència en el sector retail en àrees comercials i de direcció. 

Formació en Enginyeria Tècnica Industrial. Coach ACSTH per la ICF. Assessor d’empreses de retail especialitzat en gestió i lideratge, i principalment en la implicació dels equips en la consecució d’objectius. Ha ocupat càrrecs directius a empreses com DECATHLON, Tribune, Grupo ID i Swarovski. Co-autor del llibre “Claves del retail” en les seves edicions “Visión 2013-2015” i “Visión 2016-2018” així com de diversos articles relacionats amb mètriques de negoci i gestió de persones.