Jornada de portes obertes online a Escodi

Jornada de portes obertes online a Escodi

Jornada de portes obertes a Escodi, l’escola universitària única i especialitzada

T’agradaria dirigir una empresa? T’agrada l’entorn del comerç i la distribució? Vols especialitzar-te en la venda online? O, en el marketing comercial? Llavors la teva opció d’estudis universitaris és Escodi, l’única escola universitària en Comerç i Distribució de Catalunya. Per conèixer la nostre oferta formativa, basada en l’aprenentatge pràctic i amb flexibilitat horària, hem organitzat una jornada de portes obertes online el pròxim 26 de juny a les 12 del migdia. T’explicarem el contingut del Grau, que compta amb la titulació oficial de la Universitat de Barcelona; donarem resposta a les teves inquietuds; i assistiràs a la conversa entre Albert Vinyals, Dr. en Psicologia i un dels professors de l’escola; Jorge Mas, Founder & CEO a CREARMAS i també professor d’Escodi i Ainhoa Aguirre, Global Product Manager del FC Barcelona, sobre per què comprem, on comprem i què comprem. Una conversa oberta que t’orientarà sobre els continguts del Grau universitari d’Escodi.

Per conèixer de prop l’experiència de com és estudiar a Escodi, participarà en la jornada de portes obertes virtual Xavier Viñolas, que es va graduar el 2018, i que va acabar els seus estudis amb feina; com a responsable de marketing a l’empresa Cirsa. I és que 8 de cada 10 estudiants a Escodi ja treballen abans d’acabar la carrera; i la totalitat d’ells quan l’han finalitzada.

Per participar en la jornada de portes obertes del pròxim 26 de juny només has de reservar plaça:

Modalitats d’estudi i beques del 40%

A Escodi pots escollir la modalitat d’estudi que més s’adapti a les teves necessitats i disponibilitats horàries. En el grau universitari en Gestió d’Empreses en Comerç i Distribució pots escollir matricular-te en modalitat presencial, semi presencial o online, cosa que et permet estudiar com vulguis, quan vulguis i on vulguis i comptabilitzar la teva vida laboral i familiar amb una carrera universitària. A més, podràs optar a una de les beques per finançar fins al 40% el preu de la matrícula i fer pràctiques remunerades les empreses que confien en Escodi com el FC Barcelona, Inditex, La Caixa, Mercadona o Tous, per mencionar-ne alguna d’elles.

La totalitat de l’equip docent d’Escodi està integrat per professionals en actiu en els diversos àmbits educatius el que et dóna accés a experiències pràctiques reals -aquest curs els estudiants de primer i segon van elaborar un pla de marketing per Cudié i els de quart un pla d’expansió per l’empresa Experiencia del Bebé- i a conèixer l’evolució i les tendències del sector.

Vint anys formant professionals

Escodi té vint anys d’experiència formant professionals del món del Comerç, la Distribució i el Marketing Comercial i està ubicada a Terrassa, la segona ciutat universitària de Catalunya, al bell mig d’un campus amb més de dotze mil estudiants de tot el país, i al costat d’Escac, l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya. Un campus on els alumnes poden gaudir de l’ambient universitari i nombrosos serveis propis com cafeteria, menjador, mediateca i una magnífica plaça a l’aire lliure que és l’ànima del campus.