Jornada de Portes Obertes: Què, on i per què comprem?

Ha arribat el moment de decidir el teu futur universitari i volem que coneguis l’Escola de Comerç i Distribució (Escodi). És l’única escola universitària amb aquesta titulació de Grau a Catalunya i això et pot donar més oportunitats en el teu futur laboral. A més la seva metodologia educativa es basa en el learning by doing i en grups reduïts que permeten una atenció personalitzada. Els seus docents són professionals en actiu, absolutament vinculats a la realitat del sector del retail en totes les seves variants.

Si t’agrada el món de l’empresa, el màrketing i el comerç, una atenció personalitzada per part del professorat, estudiar a partir casos pràctics, tens fusta d’emprenedor i ets innovador i creatiu; Escodi és la teva escola universitària.

I perquè coneguis de prop l’Escola, què s’estudia i com, et convidem a participar en la Jornada de Portes Obertes que celebrarem el pròxim 28 de maig. Ho pots fer presencialment o online. Només t’has d’inscriure AQUÍ

A la jornada podràs conèixer què, on i per què comprem de la mà dels professors Albert Vinyals, Jordi Mas i Isabel Mariscal perquè tinguis un tast de com són les classes a Escodi; i estudiants actuals i exalumnes t’explicaran en directe les seves experiències.

Programa de la Jornada

 Rebuda i presentacions

Què, on i perquè comprem

  • Albert Vinyals: Per què comprem? El neuromàrketing respon.
  • Jordi Mas: On comprem i on comprarem?
  • Isabel Mariscal: Que comprem? El punt de trobada entre l’oferta i la demanda.

Experiències d’alumnes i exalumnes

  • Robert Vives, es va graduar el 2014 i avui gestiona 21 botigues físiques i una online de Vives Shoes
  • Carla Anguita, alumne de 2n del Grau Universitari en Gestió d’Empreses en Comerç i Distribució

T’esperem!!!