Post twitter estudi immobiliari

Jornada per presentar l’estudi “Impacte immobiliari davant la crisi COVID-19 en el teixit comercial”

Donada la situació complexa i excepcional de crisi sanitària i econòmica que pateix el sector comercial a causa de la Covid-19, des de la Gerència de Serveis de Comerç de la Diputació de Barcelona s’ha portat a terme l’estudi: Impacte immobiliari davant la crisi COVID-19 en el teixit comercial. L’estudi  sobre l’impacte immobiliari s’ha desenvolupat amb la col·laboració d’ESCODI, i té com a finalitat oferir al personal municipal així com a tots els agents del sector del retail,  coneixement i recomanacions pràctiques sobre com gestionar aquest aspecte de la gestió, que té un pes important en els seus balanços.

L’estudi es presentarà el proper dia 10 de març a les 12.00h a una jornada que vol oferir a tots els participants una millor adaptació pràctica del mateix, posar en comú el seu contingut i resoldre dubtes.

A l’acte participaran Josep Maria Marcos Pujol, enginyer industrial expert en gestió immobiliaria i professor d’Escodi; Josep Duran, advocat especialista en arrendaments urbans; i Joël Pintor, cap de la Secció d’Anàlisi, Comunicació i avaluació de la Gerència de Serveis de Comerç de la Diputació de Barcelona, que presentará les conclusions de l’estudi. La benvinguda anirà a càrrec d’Óscar Sierra, diputat delegat de Comerç de la Diputació de Barcelona.

Ara més que mai, tot i la incertesa del moment, hem de recolzar el comerç del nostre territori a l’hora d’encarar els nous reptes que ens planteja una realitat complexa i en contínua transformació.

Posteriorment a la presentació, tota la documentació relacionada amb l’estudi estarà disponible a la web de la Diputació de Barcelona