Conseller Ramon _Tremosa

La Jornada dels Economistes arriba a la seva 25a edició i es dedica al futur dels joves

Els alumnes d’Escodi, com a entitat col·laboradora, poden assistir gratuïtament a les sessions

El conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Ramon Tremosa; representants de l’Ajuntament de Barcelona i de la Diputació; així com el presidente del Consejo General de Economistas, Valentí Pich; i el degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya, Anton Gasol; inauguraran el pròxim 7 de novembre la Jornada dels Economistes, que aquest any arriba a la seva 25a edició i que porta per lema: “Joves i futur: formació, ocupació i emancipació. Tots els alumnes d’Escodi, com a entitat col·laboradora del Col·legi d’Economistes de Catalunya estan especialment convidats a participar en aquesta jornada, que es desenvoluparà online, de forma gratuïta.

La Jornada està estructurada en una conferència inaugural a càrrec de Ferran Tarradellas, cap de Comunicació de la Representació de la Comissió Europea a França, i Marta Vidal, CEO de Caves Vallformosa; i dos torns de sessions amb set temes cada un d’ells.

Dos torns de sessions

El present i futur de l’activitat d’auditoria; l’Economia circular, entesa com a treball decent i creixement econòmic; la tributació de les noves modalitats de treball; la formació transformadora centrada en innovació i tecnologia; els joves i el talent en la cultura empresarial i emprenedoria; Catalunya com a mercat de treball i formació; i la corresponsabilitat: el valor a potenciar per assolir una igualtat efectiva; seran el temes que els diversos experts tractaran en el primer torn de sessions, que es desenvoluparà de les 11,15 hores a les 12,30h i de forma paral·lela.

Al segon torn de sessions, de 12:45 a 14 hores, els ponents plantejaran temes com: l’administrador en matèria de reestructuració com a futur de la professió dels economistes; la informació financera amb relació amb les noves normes, la reforma comptable i la covid-19; la creació d’ocupació en l’economia social i solidària; emprenedors com a joves amb projectes propis; el talent jove a l’administració pública; habitatge i emancipació dels joves; i equilibris intergeneracionals del benestar.

Inscripcions

Per inscriure’s només s’ha d’accedir des de l’enllaç de “més informació i inscripcions” i escollir participar en una de les sessions del primer torn i en una del segon torn. La Jornada dels Economistes també es portarà a terme des de Tarragona el 5 de novembre; des de Lleida el de 12 de novembre i des de Girona el pròxim 26 de novembre.