Guanyadors de T'activa

L’equip Terrassadebutxaca guanyador de la lliga tecnològica per vèncer #LaSolitudNoVolguda.

Escodi ha donat suport a la iniciativa de l’Ajuntament de Terrassa i el Consorci Sanitari de Terrassa  “T’activa”, i Dolors Puig, membre del patronat de l’escola ha format part del jurat

Els quatre finalistes van presentar les seves idees d’aplicació tecnològica per donar resposta a la #LaSolitudNoVolguda en base a tres reptes plantejats (l’habitatge, l’accessibilitat/ mobilitat i la comunicació) el passat 30 d’octubre. Un jurat format per Isaac Albert, 1r tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Terrassa; Alfredo García, gerent del Consorci Sanitari de Terrassa; Manel Balcells, director de CIMTI i comissionat de Salut a LEITAT; Sílvia Cufí, directora de Desenvolupament Corporatiu de TIC Salut; Lourdes Miras, responsable del Programa Primer de Catalunya Emprèn; Avel·lí Martorell, vocal de la Cambra de Terrassa; Gemma Fargas, vicerectora de Responsabilitat Social i Igualtat de la UPC; Dolors Puig, patrona d’Escodi; Manuel Armayones, director de Desenvolupament eHealth Center de la UOC; Amaia Cilveti, representant a Cristina Segura, directora del Programa de Gent Gran de Fundació “la Caixa”; Marià Gallego, president de Creu Roja Terrassa;  i Montse Comellas, directora de l’EUIT, va deliberar les tres millors idees.

jurat T'Activa

El veredicte final va ser el següent:
  • PREMI CAMBRA DE TERRASSA, consistent amb un Val de participació en un dels programes de gestió empresarials realitzats per la Cambra de Terrassa, el va guanyar l’equip Beewater, format per Ruben Gonzalez Iribarne, Amanda Ferrer Barberá i Càndid López SanPedro.

El seu projecte respon al repte d’Accessibilitat i Mobilitat i consisteix en una aplicació que posa en contacte els voluntaris amb els centres cívics.

  • El PREMI IFEST, consistent a l’accés directe a la final del Festival IFEST, el va guanyar l’equip ESCI, format per Xavi Payan Torres, Sara Polo Morcillo, Arnau Andrews Ales i Martí Parera Sardà.

El seu projecte, #ElderBed, respon al repte de l’Habitatge i es basa en una aplicació que posa en contacte persones d’edat avançada i gent jove a partir d’un sistema de recompenses.

  • El PREMI T’ACTIVA, consistent en una remuneració econònmica de 4000€, el desenvolupament i testeig d’un primer prototip a les instal·lacions del Consorci Sanitari de Terrassa, el va guanyar l’equip Terrassadebutxaca, format per Albert Puig Tobella, José David Sierra Hernández, Albert Sarlé Puig i Mª Assumpció Tobella Marcet.

El seu projecte Casal a Casa és una plataforma col·laborativa de continguts que connecta persones amb solitud no volguda, amb interessos comuns i que incentiva hàbits saludables de manera lúdica.

El Consorci Sanitari de Terrassa i l’Ajuntament de Terrassa impulsors de T’Activa, un projecte cofinançat amb el fons FEDER i que compta amb el patrocini d’entitats com La Cambra de Terrassa, LEITAT, CIMTI i universitats de prestigi com la UPC, la UOC, la UPF, l’EUIT o Escodi, agraeix la seva participació als 20 seleccionadors, als 10 entrenadors, als 4 àrbitres i als 21 equips.