Òscar Albesa

Òscar Albesa: “Escodi és ideal per aquells que busquen una formació més pràctica i enfocada a la realitat”

Òscar Albesa és alumne de 3r del Grau en Gestió d’Empreses en Comerç i Distribució d’Escodi. Li agraden els seus estudis, especialment el fet que a Escodi se segueixi un mètode de formació pràctica (learning by doing) i centrada en situacions i problemes reals. En l’actualitat compagina els seus estudis amb una feina al departament de recursos humans d’una empresa i col·labora amb l’Ajuntament de Terrassa en el desenvolupament d’un programa per impulsar la digitalització del comerç local.

Per què vas escollir Escodi per la teva formació universitària?

Vaig escollir aquesta carrera perquè eren uns estudis propers i a través d’experts en el sector i d’una forma molt pràctica.

Què valores més de la formació que vas rebre?

El fet de que treballem majoritàriament amb casos reals i amb empreses de veritat. Es presenten els projectes a la universitat i nosaltres, els alumnes els treballem i els duem a terme guiats pel professorat.

Creus que els teus estudis a Escodi t’han servit per afrontar la teva actual vida professional?

En la meva experiència és així. Ara estic treballant a una empresa de recursos humans i alhora també col·laboro amb l’Ajuntament de Terrassa en un projecte de digitalització dels comerços de la ciutat.

Què li diries a un jove que hagi d’escollir carrera universitària perquè es decidís per a Escodi?

Recomanaria la universitat a tots aquells joves que busquen una formació en el comerç molt més pràctica i enfocada a la realitat.

Si vols visualitzar l’entrevista sencera a Òscar Albesa: AQUÍ