el Corte Ingles realitza prevencio de riscos laborals a escodi

Prevenció i riscos laborals amb el Corte Inglés

Escodi va rebre la visita de Maribel Muñoz, responsable del Servei de Prevenció d’El Corte Inglés. La convidada va explicar com s’apliquen les normes de prevenció i riscos laborals al sector del comerç i la distribució. També va explicar la casuística i les normes més importants, i va presentar els casos més habituals.

Exemple pràctic real

Aquesta ponència sobre prevenció i riscos laborals  es va realitzar dins l’assignatura Gestió de Recursos Humans, impartida per Josep Maria Llaurador. L’objectiu era que els alumnes del Grau en Gestió d’Empreses en Comerç i Distribució reforcessin els seus coneixements de la mà d’un tècnic especialista en la matèria i a partir de la seva experiència pràctica. I és que el contingut de la xerrada formarà part de la prova final per superar l’assignatura.

El Corte Inglés

El Corte Inglés és un grup de distribució espanyol compost per diverses empreses. Compta amb al voltant de 90.000 treballadors. Engloba diferents sectors clau de l’economia del país, entre els quals destaquen l’alimentació, el tèxtil, les tecnologies de la informació o el turisme. El Corte Inglés és un exemple d’empresa que vol reinventar-se i adequar-se al pas del temps per mantenir-se líder indiscutible del seu sector.