Escodi a la teva mida.

Cursos d’especialització:

Creació de conceptes comercials innovadors, viables i rendibles

Mòdul 1

La idea de negoci

Mòdul 2

El compromís

Mòdul 3

La posada en escena

Creació de conceptes comercials innovadors, viables i rendibles

escodi-curs-especialitat-creacio-conceptes

Objectius

Gestionar els factors clau d’èxit que ens permeten obtenir i gestionar conceptes de botiga rendibles, mitjançant l’adquisició d’una metodologia de treball, una perspectiva i uns coneixements per a:

  • Crear o reinventar i desenvolupar un concepte de botiga creatiu, competitiu, rendible i funcional, des de la idea de negoci fins al brífing de disseny i el pla de viabilitat del mateix.
  • Aprofundir en l’adquisició d’una visió global del retail.
  • Conèixer i saber aplicar les eines de treball actuals, les tendències de retail, i les pròpies capacitats de desenvolupament professional.
  • Experimentar el treballar en un equip multidisciplinari.

Descarregar programa

FAQs

A qui va dirigit

Empresaris/Empresàries i professionals vinculats amb el món del comerç: Propietaris, directors generals, directors de màrqueting, directors de retail, directors d’expansió de cadenes, interioristes, industrials, arquitectes, dissenyadors gràfics, i especialistes en visual merchandising. També poden participar totes aquelles persones empresàries i emprenedores que vulguin iniciar un nou projecte retail.

Professorat

Equip docent expert en la matèria impartida, amb àmplia experiència i coneixement directe del sector comerç, distribució i retail.

Dates clau

Inici 2020

Durada

85 hores

Preu

Consultar a ESCODI.

 

Programa

Aquest programa permetrà adquirir la metodologia de treball, la perspectiva i els coneixements necessaris per a crear o reinventar, desenvolupar, implementar, mantenir i gestionar un concepte de botiga competitiva i funcional, des de la idea de negoci fins al disseny i implantació final.

Mòdul 1

La idea de negoci

Mòdul 2

El compromís

Mòdul 3

La posada en escena