Escodi a la teva mida.

Programes Executive

escodi-programes-executive-de-marketing-i-retail

Programes Executive

Escodi disposa d’una àmplia oferta de conferències, seminaris i cursos relacionats amb el món del comerç, la distribució i el retail. Cursos que s’adrecen a:
Comerciants i professionals del sector
Associacions de comerciants i ajuntaments

Cursos d'especialització

Estrategia, branding, omnicanalitat

Workshops

Tallers dirigits a professionals

Cursos a mida

Et portem la formació on vulguis.

Cursos d'especialització

Workshop

ESCODI disposa d’una àmplia oferta de conferències, seminaris i cursos relacionats amb el món del comerç, la distribució i el retail.
S’agrupen en diverses àrees:

Estratègia Omnicanal: Marketing, pla de negoci, planificació, logística i branding
Punt de Venda: Benchmarking, Logística, Compres
Retail i Distribució: Merchandising, Promoció, Gestió de Recursos i Equip
Tecnología emergent digital: Big Data, Analytics, Geocalització, Tendències de consum

Sorry, no posts matched your criteria.

Cursos a mida

Et portem la formació “on vulguis, quan vulguis i com vulguis”. Escodi ofereix a les empreses, associacions de comerciants, ajuntaments, etc la possibilitat d’organitzar una formació a mida, en el lloc i moment que més interessi. Es tracta del programa A MIDA, personalitzat i específic, en funció de les necessitats formatives de l’entitat, i posa a la seva disposició el temari, professorat especialitzat i eines específiques per al desenvolupament d’aquestes capacitats.
escodi-curs-a-mida-de-retail-luxury

Retail, Luxury & Guest Experience

L’objectiu últim és que, finalitzada la formació, estiguin millor preparats per seguir desenvolupant en les marques de luxe per a les que treballen, o emprendre nous projectes professionals amb el talent artístic, la creativitat, la innovació i la sostenibilitat com a base, o bé per passar amb èxit el procés de selecció per incorporar-se a plena dedicació a botigues de La Roca Village, incloent el potencial d’evolucionar fins a la direcció d’un punt de venda.
escodi-cursos-a-mida-gremi-artesans

Direcció d’establiments comercials, sector de la Carnisseria, la Cansaladeria i la Xarcuteria

Aquest programa d’especialització està adreçat a les persones que exerceixen la responsabilitat de director/a o responsable d’una o diverses botigues del sector de la carnisseria, cansaladeria i xarcuteria, i aquelles que hagin de preparar-se per a exercir-la en un futur. El programa està concebut pensant que, per sobre del director/a o responsable de botiga, existeix la figura de gerent o propietari de l’empresa, alhora que, d’aquest director/a, hi depenen altres empleats/des del comerç.

Vols més informació?

Contacte

Sol·licita una cita i el nostre personal t’ensenyarà les instal·lacions i t’explicarà tot el que necessitis.