Rituals-forma-store-managers-a-Escodi

Rituals confia la formació dels seus area managers i store managers a Escodi

Area managers i store managers de Rituals d’Espanya i Portugal es formen a ESCODI, l’Escola Universitària de Comerç. L’objectiu és per potenciar les seves habilitats i competències en els seus llocs de treball. Els area managers de Rituals d’Espanya i Portugal faran una formació de 40 hores, i els store managers i counter managers de tota la Península seguiran un programa de 64 hores. Durant aquests dies d’immersió a la universitat, es treballaran tres àrees: el client; la gestió del punt de venda i els indicadors comercials, i les persones i la gestió del temps.

Formació especialitzada en retail

Com tota la formació que imparteix ESCODI, és un programa molt pràctic i d’aplicació immediata en el treball quotidià de Rituals. A més, és una ocasió per compartir experiències amb altres persones que exerceixen la mateixa responsabilitat i amb un professorat expert i immers en la realitat del sector. La metodologia aplicada és molt activa i orientada a donar eines per afrontar els reptes de la gestió en retail amb observacions, exercicis pràctics i jocs de rol. El principal objectiu d’aquest curs en retail és que els participants adquireixin més seguretat per exercir la seva funció a Rituals amb resultats més bons.

Rituals, una cadena de retail internacional

Rituals convida a trobar un moment per a un mateix i a transformar les rutines de cada dia en moments amb significat. Aquesta és l’essència de la filosofia de Rituals, amb un punt de vista holístic que va més enllà de la simple cura exterior. Per això, exploren les atigues tradicions asiàtiques i les connecten amb el món de la bellesa, el de la cura personal i el de la llar per crear moments rellevants: des de fragàncies, cosmètica, espelmes, encens… per a ús personal o per a regalar. Rituals és una cadena de botigues amb punts de venda a tot el món. Disposa de botigues pròpies a Europa, Amèrica del Nord i el Brasil, i franquícies en altres mercats, concretament 25 a Portugal i 62 a Espanya. Actualment a té 400 empleats.

ESCODI, l’Escola Universitària de Comerç, imparteix formació universitària i formació per als comerciants i professionals del retail, entre els quals ja ha tingut més de 25.000 alumnes des de l’any 2000. ESCODI va impulsar la primera carrera universitària especialitzada en retail a Espanya i, com a escola adscrita a la Universitat de Barcelona, imparteix el Grau en Gestió d’Empreses en Comerç i Distribució.