Rituals confia novament en Escodi

Rituals confia novament en Escodi

Divuit, store managers, shop assistants i counter managers de Rituals de tota Espanya estan realitzant a Escodi durant el mes de maig i fins al juliol un Curs d’Especialització en Retail un programa In company de 64 hores.

L’objectiu de la formació és que els participants millorin les seves habilitats directives i de comunicació amb el client (venda i fidelització), els indicadors comercials i  la gestió del temps i de les persones.

Formació especialitzada en retail

Aquest és un curs eminentment pràctic, amb role playing i amb una alt grau d’interacció dels participants. L’objectiu és que puguin compartir obertament les seves experiències i visions amb els altres professionals.

La inauguració del curs ha estat a càrrec de Núria Beltran, directora gerent d’ESCODI i Joan Carles Cifré, HR Manager de Rituals. La primera sessió del programa s’ha dedicat a l’ experiència del client.

Rituals, una cadena de retail internacional

Creada l’any 2000, Rituals és una marca exclusiva d’estil de vida de luxe que vol transformar les rutines diàries en experiències carregades de significat.

La primera botiga independent va obrir les seves portes l’any 2000 i en l’actualitat Rituals compta amb més de 600 establiments en 27 països d’Europa, Àsia, Orient Pròxim i Amèrica del Nord. El seu objectiu és obrir 1000 botigues per a 2020.