escodi-trends
Posem em marxa aquesta nova secció Tips, COVID-19 com a contribució de l’Escola universitària de Comerç i Distribució (ESCODI) a un dels sectors que més està patint les conseqüències econòmiques de l’alerta sanitària provocada per la pandèmia de la COVID-19: el retail.

Tips

Mai, com ara, tots en som conscients de com són de diferents les ciutats quan el comerç de proximitat deixa d’obrir les seves portes cada dia, i es tracta d’implementar totes les mesures possibles perquè les “nostres” botigues continuïn funcionant i a ple rendiment. En aquesta secció trobareu en format de vídeos de curta durada les reflexions, propostes, suggeriments i catàleg de bones pràctiques que els membres de l’equip docent d’Escodi ha preparat perquè el sector pugui afrontar amb garanties el futur proper.
Salt a l'entorn virtual ecommerce
Primer pla Joaquim Deulofeu

Joaquim Deulofeu

Doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials per la UB, Soci Director de Qualitat, Serveis Empresarials s.l., professor de les universitats ESCODI-UB, UPC i UAO-CEU. Autor de diversos articles i llibres sobre el retail.
Albert Vinyals2

Albert Vinyals

Doctor en Psicologia per la UAB. Postgrau en psicologia de la creativitat per la UAB, comunicació creativa per la UAO i en religiós, immigració i identitat per la UB. Ha treballat a multinacionals com a creatiu publicitari. Docent a Escodi-UB de psicologia del consumidor, neuromárketing i creativitat publicitària. Ha publicat el seu primer llibre “El consumidor tarat”
Joan Morales

Joan Morales

Doctor cum laude per la UB, especialitzat en analitzar el comportament del consumidor i implementar procesos de gestió centrats en l’anàlisi del client. Professor a les universitats Escodi-UB, EUNCET i UOC
Tips Dr. Joaquim Deulofeu

1-Tesorería

Dr. Joaquim Deulofeu

2-Estrategia

Dr. Joaquim Deulofeu

3-Gestión del equipo humano

Dr. Joaquim Deulofeu

4-Clientes

Dr. Joaquim Deulofeu

5-Proveedores

Dr. Joaquim Deulofeu

7-Talento

Dr. Joaquim Deulofeu

6-Administración

Dr. Joaquim Deulofeu

8-Teletrabajo

Dr. Joaquim Deulofeu

9-El proceso de innovación

Dr. Joaquim Deulofeu

10-La triple responsabilidad

Dr. Joaquim Deulofeu
Tips Albert Vinyals

1-Com es comporta el consumidor davant la Covid-19

Albert Vinyals

2-Aprendre a ``surfejar`` un tsunami

Albert Vinyals

3-Tendències del consumidor post COVID-19

Albert Vinyals
Tips Joan Morales

1-Cómo se comporta el consumidor online

Joan Morales

2-Cómo debe ser una tienda online

Joan Morales

3-Entorno virtual

Joan Morales
José Maria Marcos

Josep Maria Marcos

Enginyer Industrial i PDD per IESE, amb més de 20 anys d'experiència en estratègia, desenvolupament de negoci i expansió en els sectors del retail i de la indústria alimentària. Professor d'ESCODI-UB en Models i estratègies de creixement i Gestió immobiliària en el retail i mentor de joves emprenedors.
Jorge Malcorra

Jorge Malcorra

Licenciado en Psicología en la UPV, estudió Escaparatismo y Visual Merchandising en Barcelona. Ha trabajado para marcas internacionales y nacionales como Loreak, North Face, Sebago, La Mallorquina, Pukas, Batela, Red Point, o Santa Eulalia. Además ha impartido formaciones en escuelas como Centro Universitario de Diseño BAU, Instituto Europeo de Diseño- IED, ESCODI - Escuela Universitaria de Comercio y Distribución, LUXETALENT, o la Federación Mercantil de Guipúzcoa-FMG.
image001

Jorge Mas

Llicenciat ADE. Executive MBA per EADA, PDG per IESE. Dibexer ISDI. Més de 20 anys d’ experiencia com a CEO Retailer, implementant Innovació, Estrategia i Gestio del canvi. Premi Jove Empresari 2011. Founder & CEO de Consultoria Estrategica de Retail CREARMAS.Emprenedor i soci de diferents Startups. Vicepresident de la Boqueria. Autor de diferents llibres. Profesor d’ ESCODI de Tècniques de venda i negociació i a ISEM al PADEM.
Tips Jorge Malcorca

1-La oportunidad del cambio

Jorge Malcorra

2-5 Estrategias para conectar con el cliente

Jorge Malcorra

3-Como serà la tienda post COVID19

Jorge Malcorra
Tips Josep Maria Marcos

1-Gestión inmobiliaria comercial ante el Covid-19

Josep Maria Marcos

2-Impacto inmobiliario-comercial del Covid-19

Josep Maria Marcos

3-Conclusiones y recomendaciones en relación con el impacto inmobiliario-comercial del COVID-19.

Josep Maria Marcos
Tips Jorge Mas

1-Digitalización 360º y unicanalidad media

Jorge Mas

2-La fuerza del vendedor

Jorge Mas

3-Nuevos productos. Nuevos modelos de negocio

Jorge Mas

Vols més informació?

Contacte

El nostre personal t’explicarà tot el que necessitis.