Carregant Esdeveniments
 • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Actuacions prioritàries pels retailers (II). La triple sostenibilitat

Les actuacions prioritàries pels retailers en el context d’una “nova normalitat”, que es perllongarà en el temps fins que es trobi una vacuna efectiva per la Covid19, és el tema central d’aquest webinar. La sessió és la segona part de la que es va portar a terme el 21 de maig. El Dr. en Ciències Econòmiques i Empresarials, Joaquim Deulofeu, centrarà la seva intervenció en les actuacions necessàries per aconseguir la triple sostenibilitat dels comerços. Aquesta triple sostenibilitat s’assoleix aconseguint un comerç econòmicament viable, socialment satisfactori i ambientalment responsable.

Així mateix es plantejarà com aconseguir que les relacions amb les administracions, local, comarcal, autonòmica i estatal sigui favorable a l’activitat del sector. Com enfocar la gestió del talent de les persones que formen part de les organitzacions comercials. Una gestió del personal de les organitzacions que resulta imprescindible per aconseguir l’objectiu de la rendibilitat. I, finalment, les possibilitats del teletreball i de la utilització de les noves eines tecnològiques per millorar els processos de gestió.

L’objectiu d’aquesta sessió és aportar als participants les eines i els processos necessaris per permetre al comerç un sanejament del seu compte d’explotació i una posada al dia del seu model de negoci que li permeti un futur més sostenible.

La sessió tindrà una durada aproximada d’una hora i els participants disposaran de temps per plantejar les seves preguntes i els seus dubtes.

El ponent

Joaquim Deulofeu és Doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials per la UB, Soci Director de Qualitat, Serveis Empresarials s.l., professor de les universitats ESCODI-UB, UPC i UAO-CEU. També és autor de diversos articles i llibres sobre el retail.

 

  Event Details

  Dates clau: 9 juny, 2020 -5:00 pm -6:00 pm
  Horari: 5:00 pm - 6:00 pm
  Organitzador: Actuacions prioritàries pels retailers (II). La triple sostenibilitat
  Àrea formativa: Retail i Distribució

  Deprecated: La funció Tribe__Events__Main::get_closest_event és obsoleta des de la versió 6.0.0! Utilitzeu Tribe__Events__Adjacent_Events::get_closest_event en el seu lloc. in /var/www/vhosts/escodi.com/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 6078

  Deprecated: La funció Tribe__Events__Main::get_closest_event és obsoleta des de la versió 6.0.0! Utilitzeu Tribe__Events__Adjacent_Events::get_closest_event en el seu lloc. in /var/www/vhosts/escodi.com/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 6078