Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Comunicació eficaç en el punt de venda

Comunicació eficaç amb el client per generar vendes

El procés de venda té 4 fases: atraure el client, vendre-li el producte, satisfer les seves necessitats i expectatives, i fidelitzar-lo. La recent crisi sanitària per la pandèmia de la Covid-19 i el creixement de la venda online han canviat els hàbits dels consumidors. La botiga física deixa de ser un simple espai transaccional per passar a ser un espai on el nostre client ha de viure una experiència que li deixi una empremta en la memòria que el faci tornar.

El paper del venedor com a ambaixador de la nostra marca, i la seva manera de comunicar-se amb el client, juga un paper fonamental en el procés de venda. No podrà canviar ni l’entorn, ni la realitat exterior però si influir en com sigui l’experiència de compra en el nostre establiment. Així, el venedor ha de tenir les eines de comunicació suficients per transmetre confiança i seguretat, empatitzar amb cada client i resoldre-l’hi tots els dubtes sobre el producte i el servei.

Posar èmfasi i entrenar com ha de ser una comunicació efectiva entre el venedor i el client, on la flexibilitat i capacitat d’adaptació del venedor sigui la clau per donar resposta al nou paradigma de la botiga física, pot ser un dels factors determinants perquè l’experiència de compra del client sigui satisfactòria, aconseguint així una venda i una fidelització.

Objectius

· Incrementar l’eficiència comercial del teu equip de vendes

· Conèixer el teu client per a orientar la teva estratègia a satisfer les seves necessitats

· Reforçar el vincle i la personalització amb l’objectiu d’acomplir les expectatives dels clients

· Fidelitzar els teus clients actuals i captar-ne de nous

Adreçat a:

Professionals del sector del retail, àrea managers, responsables de punt de venda, equips de vendes i a totes aquelles persones que estiguin interessades en la comunicació efectiva entorn del retail.

Índex de continguts: 

• La flexibilitat: la clau en moments de protocols rígids

• La gestió de l’estat d’ànim intern

• Connectar amb el client amb les condicions de la nova normalitat

• Com atendre´l en el nou escenari per a fidelitzar-lo

 

Professora:

Anna Flores: Licensed NLP Coaching Trainer i Licensed Trainer of NLP, entrenadora oficial de The Society of NLP, avalada pel Dr. Richard Bandler per impartir cursos certificats internacionalment de Coaching i PNL. És Professional Certified Coach per la International Coach Federation y té més de 20 anys d’experiència en el sector del comerç, sector en el que és experta en formacions basades en l’aplicació a l’atenció al client de les eines de Coaching i PNL.

Autora del llibre “Pon rumbo a tu felicidad” (2017).

Event Details

Dates clau: 29 octubre, 2020 -3:00 pm -4:30 pm
Horari: 3:00 pm - 4:30 pm
Organitzador: Comunicació eficaç en el punt de venda

Deprecated: La funció Tribe__Events__Main::get_closest_event és obsoleta des de la versió 6.0.0! Utilitzeu Tribe__Events__Adjacent_Events::get_closest_event en el seu lloc. in /var/www/vhosts/escodi.com/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 6031

Deprecated: La funció Tribe__Events__Main::get_closest_event és obsoleta des de la versió 6.0.0! Utilitzeu Tribe__Events__Adjacent_Events::get_closest_event en el seu lloc. in /var/www/vhosts/escodi.com/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 6031