Carregant Esdeveniments
 • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Com i perquè compra el consumidor online

Del consumidor offline al consumidor online

El consum online creix per sobre del 20% cada any. Durant el confinament, les generacions de més edat, també han perdut la “por” a la compra per internet; i el comerç de proximitat està fent el salt a la xarxa per assegurar la connexió amb el seu client que cada vegada més és omnicanal. Però no tothom aconsegueix vendre a la xarxa. Quins són els factors que fan que un consumidor online acabi comprant un producte? Com afecta l’experiència de la compra online en la fidelitat dels consumidors? Quins factors fan que un consumidor online es decanti per un producte i no per un altre? De quina manera puc induir als meus clients perquè comprin online? Fins a quin punt el preu resulta ser l’element més determinant en la compra online?

Amb aquest #EscodiTrends sobre el comportament del consumidor online obtindràs totes les respostes a aquestes preguntes perquè et permetrà conèixer en profunditat els secrets del comportament d’aquest consumidor. Adoptant un enfocament pluridisciplinari, seràs capaç de situar-te en la perspectiva del teu propi client. Un #EscodiTrends que et permetrà potenciar i millorar la teva botiga virtual, adaptant-la a les necessitats reals dels teus clients.

Objectiu:

· Conèixer els trets diferencials del consumidor online respecte al consumidor offline.

· Determinar els factors que afavoreixen la compra online

· Establir les estratègies més adequades per a fidelitzar clients online

 

Adreçat a:

Empresaris, gestors de botigues online i/o emprenedors amb negocis orientats a l’e-Commerce

 

Temari:

· Característiques del consumidor online

· La botiga virtual com a punt de trobada consumidor-organització

· Del disseny de la botiga online al comportament del comprador Online

Ponent

testimonis-joan-morales

Joan Morales: Doctor Cum laude en Psicologia dels Recursos Humans i les Organitzacions per a la Universitat de Barcelona (UB). Diplomat en Estudis Avançats d’Economia Aplicada i Màster en Gestió del Coneixement i Societat de la Informació per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Professor del Grau en Comerç i Distribució d’ESCODI (centre adscrit a la Universitat de Barcelona), i professor d’altres universitats en l’àmbit nacional i internacional en temes de comunicació i Marketing Digital. Assessor i dissenyador de programes de formació específics de eCommerce per a les empreses que disposen de botigues virtuals amb l’objectiu d’optimitzar la lleialtat dels seus clients online. Ha col·laborat amb diferents mitjans de comunicació en qualitat d’expert en consum i comportament del consumidor, com El Pais i el programa Equip de recerca (La Sexta TV).

 

   Event Details

  Dates clau: 7 octubre, 2020 -3:00 pm -4:30 pm
  Horari: 3:00 pm - 4:30 pm
  Organitzador: Com i perquè compra el consumidor online
  Àrea formativa: ESCODI

  Deprecated: La funció Tribe__Events__Main::get_closest_event és obsoleta des de la versió 6.0.0! Utilitzeu Tribe__Events__Adjacent_Events::get_closest_event en el seu lloc. in /var/www/vhosts/escodi.com/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 6078

  Deprecated: La funció Tribe__Events__Main::get_closest_event és obsoleta des de la versió 6.0.0! Utilitzeu Tribe__Events__Adjacent_Events::get_closest_event en el seu lloc. in /var/www/vhosts/escodi.com/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 6078