Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

DIBA – Jornada COOP’ART

El teixit comercial urbà dona forma als nostres municipis estructurant pobles i ciutats, els dona identitat pròpia i posa en valor les seves diferències en base a l’experiència, la satisfacció de les necessitats i les expectatives de veïns i visitants.

Un dels actius dels que disposa el territori és l’artesania, un dels elements més arrelats als municipis, i entenem que cal posar en valor aquest aspecte de l’economia per valoritzar els nostres centres urbans i incorporar-lo conceptualment a la dinamització comercial.

El Servei de Comerç Urbà de la Diputació de Barcelona, conjuntament amb 13 socis de l’àmbit públic i privat, catalans i francesos, participa en el projecte transnacional: Impulsar una estratègia compartida de innovación y desarrollo sostenible de la artesania artística – COOP’ART. L’acció 4 del programa te com a objectiu treballar el desenvolupament del potencial econòmic, comercial i artístic de les empreses artesanes a través d’un acompanyament al desenvolupament econòmic de les empreses (formacions col·lectives i seguiments individuals).

El Servei de Comerç Urbà, ha ofert – amb cofinançament de fons europeus- una formació i tutoria personalitzada per aquells artesans interesants en incorporar o millorar els canals de comercialització dels que disposen i per aquells comerciants que han volgut iniciar o reforçar la venda de productes artesans dins el seu establiment. El programa ha tingut una durada de 20 hores de formació i 2 sessions de tutories individualitzades en el lloc de treball; s’ha dut a terme els mesos de setembre i octubre.

Un cop finalitzada aquesta formació, presentarem els seus resultats el proper dia 29 de novembre, a la Sala d’Actes de l’edifici Migjorn, en la mateixa jornada coneixerem algunes bones pràctiques per introduir l’artesania en el comerç urbà i farem una sessió de networking  per trobar idees i sinergies de treball conjunt per fer de l’artesania un nou dinamitzador del teixit comercial.

Dates clau: 29 de Novembre
Horaris: 10:00 a 13:30h
Descarregar programa

 

Event Details

Dates clau: 29 novembre, 2019 -10:00 am -1:30 pm
Horari: 10:00 am - 1:30 pm
Organitzador: Sala d’actes, Edifici Migjorn, Recinte Mundet, Barcelona
Àrea formativa: Punt de Venda
Adreça: Recinte Mundet Passeig de la Vall d'Hebron, 171

Deprecated: La funció Tribe__Events__Main::get_closest_event és obsoleta des de la versió 6.0.0! Utilitzeu Tribe__Events__Adjacent_Events::get_closest_event en el seu lloc. in /var/www/vhosts/escodi.com/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: La funció Tribe__Events__Main::get_closest_event és obsoleta des de la versió 6.0.0! Utilitzeu Tribe__Events__Adjacent_Events::get_closest_event en el seu lloc. in /var/www/vhosts/escodi.com/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 6078