Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Innovació i noves tendències en la cadena de subministrament

Reptes i noves oportunitats amb la gestió de la demanda

Com flexibilitzar la nostra cadena de subministrament en un entorn d’incertesa de la demanda? Quines són les millors pràctiques que duen a terme les *Supply *Chains més reeixides? Com poden adaptar-se segons la grandària del meu negoci? L’acostament a la demanda del nostre client: reptes i oportunitats. El rol del comerç de proximitat: reptes i oportunitats de nous serveis.

Aquest #EscodiTrends es planteja com un taller d’adaptació de la nostra cadena de subministrament i ens donarà una visió dels principals aspectes a potenciar en el nostre negoci.

Objectius:
  • Conèixer les millors pràctiques per a millorar en flexibilitat i agilitat al llarg de tota la cadena de subministrament: des d’aprovisionament a la recollida o lliurament al consumidor.
  • Analitzar les mesures d’adaptació d’un comerç tradicional.
  • Detectar les noves oportunitats del comerç tradicional en aquest nou entorn.
  • Conèixer quins factors d’èxit seran claus per a l’adaptació del subministrament i la logística del nostre negoci a la nova “normalitat”
  • Identificar i prioritzar les pròximes accions a posar en marxa.
Dirigit a:

Propietaris de comerços tradicionals, emprenedors, petits empresaris.

Índex de continguts
  • Millors pràctiques de la *Supply *Chain: flexibilitat, agilitat i innovació.
  • Comerç tradicional: adaptació en assortiment, en model logístic i identificació de noves oportunitats.
  • Factors claus d’èxit per a la gestió del canvi.
  • Com prioritzar pròximes accions.
Professora

 

Cecilia Mayans

 

Cecilia Mayans. Enginyera Química per l’Institut Químic de Sarrià, Màster en Gestió d’empreses Industrials per *IQS, Llicenciada en Química per la Universitat Ramón Llull (2005) i Màster en Recerca per a Economia i Empresa per la *IQS *School *of Management (URL)(2017). Després de 20 anys d’experiència com a gerent en Operacions, *Supply *Chain Management i Sistemes d’informació en consultories com Andersen *Consulting (actual *Accenture) i *PriceWaterhouseCoopers (actual IBM), va ser directora d’organització en *TMB i posteriorment directora de *SCM en *Ingenico. Des de l’any 2000 ha col·laborat com a docent en diferents universitats i prestigioses escoles de negoci. Professora de *ESCODI, Escola Universitària de Comerç i Distribució, per la qual cosa està en permanent contacte amb la innovació en la distribució.

Event Details

Dates clau: 29 octubre, 2020 -5:53 pm
Horari: 5:53 pm - 5:53 pm
Organitzador: Innovació i noves tendències en la cadena de subministrament

Deprecated: La funció Tribe__Events__Main::get_closest_event és obsoleta des de la versió 6.0.0! Utilitzeu Tribe__Events__Adjacent_Events::get_closest_event en el seu lloc. in /var/www/vhosts/escodi.com/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 6031

Deprecated: La funció Tribe__Events__Main::get_closest_event és obsoleta des de la versió 6.0.0! Utilitzeu Tribe__Events__Adjacent_Events::get_closest_event en el seu lloc. in /var/www/vhosts/escodi.com/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 6031