Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Mesurar per millorar els kpi’s al servei de les persones

Els KPIs són mètriques que el que ens permeten mesurar és l’èxit de les nostres accions. I no només ens permeten determinar els resultats per a una acció o estratègia concreta, sinó que ens faciliten la determinació dels nostres punts forts i dèbils. D’aquesta manera ens ofereixen una visió global del nostre negoci de comerç, ajudant-nos en la definició de la nostra estratègia.

Ara bé, saber triar els indicadors significatius i efectius que tindrem en compte, resulta clau per mesurar la nostra activitat de manera conscient, comparar resultats i focalitzar-nos cap a on volem anar.

Tot i així, no tot són mètriques: les persones són un factor clau. En aquest sentit, involucrar els equips en l’establiment dels KPI’s estratègics en el negoci farà que estiguin motivats, unint esforços per a arribar a un objectiu comú i entenent els KPI’s com una ajuda i no com una eina de control.

No et moguis per sensacions, mesura i millora els resultats de la teva botiga!

Objectiu:

  • Entendre la importància i la utilitat de treballar amb KPIs
  • Conèixer els indicadors comercials (KPI’s) més significatius del sector del retail
  • Saber interpretar indicadors per actuar en el teu negoci de comerç
  • Conèixer la millor manera de treballar els KPI’s amb els teu equip de vendes

Adreçat a:
Totes aquelles persones que gestionen negocis de comerç, retailers, responsables de departaments de retail, coordinadors de botigues i responsables de punt de venda.

Programa

  1. Preguntes estratègiques per a l’elecció dels indicadors claus.
  2. Quins són els indicadors més importants en el retail
  3. Aprendre a interpretar els nostres indicadors per decidir com actuar
  4. KPIs i persones

Professor

Fran Arteaga: Formació en Enginyeria Tècnica Industrial. Coach ACSTH per la ICF. Assessor d’empreses de retail especialitzat en gestió i lideratge, i principalment en la implicació dels equips en l’assoliment d’objectius. Ha ocupat càrrecs directius a empreses com DECATHLON, Tribune, Grupo ID i Swarovski. Co-autor del llibre “Claves del retail” en les seves edicions “Visión 2013-2015” i “Visión 2016-2018” així com de varis articles relacionats amb mètriques de negoci i gestió de persones.

 

Dates clau: 9 de Juny
Horaris: 13:30 a 15:30h
Descarregar programa

 

Event Details

Dates clau: 9 juny, 2020 -1:30 pm -3:30 pm
Horari: 1:30 pm - 3:30 pm
Organitzador: Escodi – Vapor Universitari
Àrea formativa: Estratègia Omnicanal
Adreça: Carrer de Colom, 114

Deprecated: La funció Tribe__Events__Main::get_closest_event és obsoleta des de la versió 6.0.0! Utilitzeu Tribe__Events__Adjacent_Events::get_closest_event en el seu lloc. in /var/www/vhosts/escodi.com/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: La funció Tribe__Events__Main::get_closest_event és obsoleta des de la versió 6.0.0! Utilitzeu Tribe__Events__Adjacent_Events::get_closest_event en el seu lloc. in /var/www/vhosts/escodi.com/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 6078