Carregant Esdeveniments
 • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Neurolideratge i retail

Eines pels líders dels equips de vendes

En un sector com el retail, amb entorn VUCA (volàtil, incert, complex i ambigu) molt evident, les organitzacions requereixen un líder que sigui conscient de les seves capacitats. I també de les capacitats de les persones del seu equip.

Què s’espera avui en dia d’un líder? Un líder, per definició, és una persona que és capaç d’influir, amb el seu discurs o comportament, a altres persones de l’organització. I això el permet aconseguir els resultats esperats per l’empresa. La situació viscuda a causa de la Covid19, ha posat de manifest la importància de què un líder tingui, a més, altres característiques.  El líder, per poder comunicar-se i connectar millor amb la resta de les persones amb qui interactua, ha de tenir l’empatia, el talent per adquirir nous coneixements, i la capacitat d’adaptar-se al canvi. A més de la capacitat d’innovar.

Cadascú de nosaltres processem la realitat d’una manera diferent. Tots tenim uns filtres, metaprogrames, que fan que segons com vivim una situació concreta, ens relacionem i prenguem decisions de manera diferent. El neurolidertage és la ciència que ens explica com funcionen aquests filtres. I ens pot donar les eines per ser un líder preparat per afrontar amb èxit l’entorn VUCA que viu el retail.

Aplicant les tècniques del neurolideratge, que són el centre d’aquest #EscodiTrends, aconseguirem establir interaccions amb els altres més intel·ligents emocionalment, aconseguint uns millors resultats amb els nostres equips de venda.

Objectius

· Prendre consciència de la implicació que té el funcionament del nostre cervell en els resultats que obtenim.

· Aprendre els principis del neurolideratge per adaptar els missatges als diferents interlocutors

· Identificar els processos cerebrals que expliquen la conducta

· Conèixer la importància dels processos emocionals en la presa de decisions

 

Adreçat a:

Professionals del sector del retail i a totes aquelles persones que estiguin interessades en l’estudi de les teories de la Neurociència aplicades al lideratge i auto lideratge entorn del retail.

 

Continguts:

· Lideratge, auto lideratge i neurolideratge

· Què és el neurolideratge?

· Per què aplicar el neurolideratge al retail?

· Les bases del neurolideratge

· Com aplicar el neurolideratge al retail

 

Ponent

Anna Flores: Licensed NLP Coaching Trainer i Licensed Trainer of NLP, entrenadora oficial de The Society of NLP, avalada pel Dr. Richard Bandler per impartir cursos certificats internacionalment de Coaching i PNL. És Professional Certified Coach per la International Coach Federation y té més de 20 anys d’experiència en el sector del comerç, sector en el que és experta en formacions basades en l’aplicació a l’atenció al client de les eines de Coaching i PNL. Autora del llibre “Pon rumbo a tu felicidad” (2017).

 

 

 

   Event Details

  Dates clau: 14 octubre, 2020 -3:00 pm -4:30 pm
  Horari: 3:00 pm - 4:30 pm
  Organitzador: Neurolideratge i retail

  Deprecated: La funció Tribe__Events__Main::get_closest_event és obsoleta des de la versió 6.0.0! Utilitzeu Tribe__Events__Adjacent_Events::get_closest_event en el seu lloc. in /var/www/vhosts/escodi.com/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 6078

  Deprecated: La funció Tribe__Events__Main::get_closest_event és obsoleta des de la versió 6.0.0! Utilitzeu Tribe__Events__Adjacent_Events::get_closest_event en el seu lloc. in /var/www/vhosts/escodi.com/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 6078