Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Neurolideratge lidera concientment en el món del retail

T’has trobat alguna vegada quan parles amb un col·laborador, un company o un client, que sembla que no t’entengui, no t’escolti, que no connecti amb tu?
Cadascú de nosaltres processem la realitat d’una manera diferent, ja que tenim uns metaprogrames, uns filtres que fan que segons com vivim una situació, ens relacionem i prenguem decisions de manera diferent. Aplicant les tècniques del neurolideratge, aconseguirem establir interaccions més intel·ligents emocionalment amb els altres, aconseguint uns millors resultats tant amb els nostres equips de venda com amb els nostres clients.

Objectiu:
• Millorar la nostra capacitat efectiva en liderar els equips de vendes.
• Prendre consciència de la implicació que té el funcionament del nostre cervell en les nostres relacions amb companys i clients, i en els resultats que obtenim.
• Aprendre els principis del neurolideratge per adaptar els missatges als diferents interlocutors en el nostre dia a dia en el punt de venda.
• Identificar els processos cerebrals que expliquen la conducta.
• Conèixer la importància dels processo emocionals en la presa de decisions

Adreçat a:
Professionals del sector del retail i a totes aquelles persones que estiguin interessades en l’estudi de les teories de la Neurociència aplicades al lideratge i auto lideratge a l’entorn del retail.

Índex de continguts

Lideratge, auto lideratge i neurolideratge
• Què és el neurolideratge?
• Per què aplicar el neurolideratge al retail?
• Les bases del neurolideratge: capacitat d’atenció, neuroplasticitat, Neuroaprenentatge
• Principis del neurolideratge
– Cada cervell és diferent
– El sistema de recompensa és clau
– L’impacte de les emocions: missatges i accions
– El cervell està programat per cooperar
– La informació influeix en les nostres conductes i accions

Professora

Anna Flores: Licensed NLP Coaching Trainer i Licensed Trainer of NLP, entrenadora oficial de The Society of NLP, avalada pel Dr.Richard Bandler per impartir cursos certificats internacionalment de Coaching i PNL. És Professional Certified Coach per la International Coach Federation y té més de 20 anys d’experiència en el sector del comerç, sector en el que és experta en formacions basades en l’aplicació a l’atenció al client de les eines de Coaching i PNL. Autora del llibre “Pon rumbo a tu felicidad” (2017).

 

Dates clau: 29 d’Abril
Horaris: 13:30 a 15:30h
Descarregar programa

 

Event Details

Dates clau: 29 abril, 2020 -1:30 pm -3:30 pm
Horari: 1:30 pm - 3:30 pm
Organitzador: Escodi – Vapor Universitari
Àrea formativa: Estratègia Omnicanal
Adreça: Carrer de Colom, 114

Deprecated: La funció Tribe__Events__Main::get_closest_event és obsoleta des de la versió 6.0.0! Utilitzeu Tribe__Events__Adjacent_Events::get_closest_event en el seu lloc. in /var/www/vhosts/escodi.com/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: La funció Tribe__Events__Main::get_closest_event és obsoleta des de la versió 6.0.0! Utilitzeu Tribe__Events__Adjacent_Events::get_closest_event en el seu lloc. in /var/www/vhosts/escodi.com/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 6078