Carregant Esdeveniments
Deprecated: La funció tribe_get_view és obsoleta des de la versió 5.13.0! Utilitzeu On version 6.0.0 this function will be removed. Please refer to https://evnt.is/v1-removal for template customization assistance. en el seu lloc. in /var/www/vhosts/escodi.com/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 5379
 • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Per la transformació del comerç, un nou model de management

La pandèmia sanitària de la Covid-19 ha accelerat un procés de transformació del retail que ja s’havia iniciat abans. Com ho demostraven els canvis en les tendències del consumidor i la pressió de l’eCommerce, que ja havien creat un entorn molt canviant en el sector. Aquest entorn volàtil, incert, complex i ambigu (VUCA) s’ha accentuat per un element no previst que ha obligat a la totalitat de les botigues físiques a romandre durant un temps amb les persianes abaixades. El tancament de les botigues ha posat en evidència que el procés de digitalització en el petit comerç està encara lluny del que seria desitjable.

És en aquest context, que Joaquim Deulofeu, doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials, descriurà als participants en aquest webinar, un model de gestió del comerç que ha de permetre una gestió àgil i transformadora. Un model que permeti una millor adaptació a aquest entorn VUCA accelerat.

El treball en equip, la innovació, el quadre de comandament integral i la millora dels processos són alguns dels elements als quals es farà referència en aquesta sessió. Tots ells han de permetre que el retail trobi eines per transformar el seu management i Escodi vol col·laborar en aquest procés.

El ponent

Joaquim Deulofeu és Doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials per la UB, Soci Director de Qualitat, Serveis Empresarials s.l., professor de les universitats ESCODI-UB, UPC i UAO-CEU. Autor de diversos articles i llibres sobre el retail.

Tercera sessió

Per la transformació del comerç, un nou model de management és el tercer webinar del professor Joaquim Deulofeu. Una sèrie que ha volgut oferir eines als retailers per afrontar el repte de l’època postcovid. Les dues primeres van estar dedicades a quines eren les actuacions prioritàries a portar a terme i a com aconseguir la triple sostenibilitat en la gestió dels establiments comercials

 

.

   

   

   

  Event Details

  Dates clau: 9 juliol, 2020 -3:00 pm -4:00 pm
  Horari: 3:00 pm - 4:00 pm
  Àrea formativa: ESCODI