escodi tips sector retail

Tips

#Escodiretail
Ponemos en marcha esta nueva sección Tips, #COVID-19 como una contribución de la Escuela Universitaria de Comercio y Distribución (ESCODI) a uno de los sectores que más está sufriendo las consecuencias económicas de la pandemia del #COVID-19: el retail.
Tips

1-Propuestas para el retail frente al Covid-19. Tesorería

Dr. Joaquim Deulofeu

2-Estrategia

Dr. Joaquim Deulofeu

3-Gestión del equipo humano

Dr. Joaquim Deulofeu

4-Clientes

Dr. Joaquim Deulofeu

5-Proveedores

Dr. Joaquim Deulofeu

6-Administración

Dr. Joaquim Deulofeu

7-Talento

Dr. Joaquim Deulofeu

8-Teletrabajo

Dr. Joaquim Deulofeu

9-El proceso de innovación

Dr. Joaquim Deulofeu

10-La triple responsabilidad

Dr. Joaquim Deulofeu

1-Com es comporta el consumidor davant la Covid-19

Albert Vinyals

2-Aprendre a ``surfejar`` un tsunami

Albert Vinyals

3-Tendències del consumidor post COVID-19

Albert Vinyals

1-Gestión inmobiliaria comercial ante el Covid-19

Josep Maria Marcos

2-Impacto inmobiliario-comercial del Covid-19

Josep Maria Marcos

3-Conclusiones y recomendaciones en relación con el impacto inmobiliario-comercial del COVID-19.

Josep Maria Marcos

1-Digitalización 360º y unicanalidad media

Jorge Mas

2-La fuerza del vendedor

Jorge Mas

3-Nuevos productos. Nuevos modelos de negocio

Jorge Mas

1-La oportunidad del cambio

Jorge Malcorra

2-5 Estrategias para conectar con el cliente

Jorge Malcorra

3-Como serà la tienda post COVID19

Jorge Malcorra

1-Cómo se comporta el consumidor online

Joan Morales

2-Cómo debe ser una tienda online

Joan Morales

3-Entorno virtual

Joan Morales


Més de 48 mil establiments de comerç minorista a Catalunya, on treballen 144 mil persones, i amb una facturació agregada de prop de 20 mil milions d’euros l’any, s’han vist obligats a tancar temporalment els seus negocis. Així mateix molts dels establiments que han obert per raó d’abastiment de productes essencials o bàsics han vist reduïda dràsticament la seva facturació.

Mai, com ara, tots en som conscients de com són de diferents les ciutats quan el comerç de proximitat deixa d’obrir les seves portes cada dia, i es tracta d’implementar totes les mesures possibles perquè les “nostres” botigues continuïn funcionant i a ple rendiment.

D’aquesta ens en sortirem, sense cap dubte, però és absolutament necessari preparar com reobrir les persianes, perquè és indubtablement que el món que ens envolta haurà canviat i amb ell el client-consumidor.

En aquesta secció trobareu en format de vídeos de curta durada les reflexions, propostes, suggeriments i catàleg de bones pràctiques que els membres de l’equip docent d’Escodi ha preparat perquè el sector pugui afrontar amb garanties el futur proper.

L’equip docent d’Escodi està integrat per professionals de molts diversos àmbits del sector del retail. Són docents, però també exerceixen i coneixen de primera mà els problemes del sector i les seves potencialitats. Les seves aportacions poden ajudar-te a prendre decisions, a reorientar el teu pla de negoci, a afrontar els nous reptes, a conèixer el teu client i com treure’n rendiment d’aquest coneixement, a organitzar l’explotació del teu comerç... en definitiva a sumar a la teva experiència com a retailer tot allò que et pot ajudar a prendre millors decisions.
CV Profes que ja han anunciat participació.
Primer pla Joaquim Deulofeu

Joaquim Deulofeu

Doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials per la UB, Soci Director de Qualitat, Serveis Empresarials s.l., professor de les universitats ESCODI-UB, UPC i UAO-CEU. Autor de diversos articles i llibres sobre el retail.
Albert Vinyals2

Albert Vinyals

Doctor en Psicologia per la UAB. Postgrau en psicologia de la creativitat per la UAB, comunicació creativa per la UAO i en religiós, immigració i identitat per la UB. Ha treballat a multinacionals com a creatiu publicitari. Docent a Escodi-UB de psicologia del consumidor, neuromárketing i creativitat publicitària. Ha publicat el seu primer llibre “El consumidor tarat”
Joan Morales

Joan Morales

Doctor cum laude per la UB, especialitzat en analitzar el comportament del consumidor i implementar procesos de gestió centrats en l’anàlisi del client. Professor a les universitats Escodi-UB, EUNCET i UOC
José Maria Marcos

Josep Maria Marcos

Enginyer Industrial i PDD per IESE, amb més de 20 anys d'experiència en estratègia, desenvolupament de negoci i expansió en els sectors del retail i de la indústria alimentària. Professor d'ESCODI-UB en Models i estratègies de creixement i Gestió immobiliària en el retail i mentor de joves emprenedors.
Jorge Malcorra

Jorge Malcorra

Licenciado en Psicología en la UPV, estudió Escaparatismo y Visual Merchandising en Barcelona. Ha trabajado para marcas internacionales y nacionales como Loreak, North Face, Sebago, La Mallorquina, Pukas, Batela, Red Point, o Santa Eulalia. Además ha impartido formaciones en escuelas como Centro Universitario de Diseño BAU, Instituto Europeo de Diseño- IED, ESCODI - Escuela Universitaria de Comercio y Distribución, LUXETALENT, o la Federación Mercantil de Guipúzcoa-FMG.
Jorge Mas

Jorge Mas

Llicenciat ADE. Executive MBA per EADA, PDG per IESE. Dibexer ISDI. Més de 20 anys d’ experiencia com a CEO Retailer, implementant Innovació, Estrategia i Gestio del canvi. Premi Jove Empresari 2011. Founder & CEO de Consultoria Estrategica de Retail CREARMAS.Emprenedor i soci de diferents Startups. Vicepresident de la Boqueria. Autor de diferents llibres. Profesor d’ ESCODI de Tècniques de venda i negociació i a ISEM al PADEM.

¿Quiéres más información?s més informació?

Contacto

 

Nuestro personal te explicará todo lo que necesites