ESCODI Escola Universitària de Comerç instal·lacions

Qui som

ESCODI, l’Escola Universitària de Comerç, adscrita a la Universitat de Barcelona, és pionera en la formació universitària en retail a tot l’estat espanyol. Amb 20 anys d’experiència, ESCODI imparteix el Grau en Gestió d’Empreses en Comerç i Distribució, així com diversos programes d’especialització i formació continuada, pels quals han passat més de 25.000 empresaris i professionals del comerç. ESCODI impulsa la recerca aplicada al comerç i la distribució mitjançant convenis i acords de col·laboració amb altres universitats, facultats i centres de recerca referents en l’àmbit internacional.
ESCODI disposa d’un excel·lent equip humà connectat amb el sector, dedicat a identificar les necessitats i a proposar les solucions de formació i assessorament més adequades per a cada client (estudiants, empresaris i professionals del comerç, empreses i entitats). Amb aquesta intenció, ESCODI aposta per l’especialització amb un professorat multidisciplinari i d’experiència contrastada, sempre vinculat al sector comerç, distribució i retail.
“Més d’un 60 % del nostre professorat compagina la seva activitat docent amb la professional en càrrecs directius i de consultoria. D’aquesta manera es garanteix l’elevat expertise que ofereixen els nostres programes formatius”

Amb la garantia de la Universitat de Barcelona

La Universitat de Barcelona (UB) és la principal universitat pública de Catalunya amb el nombre més gran d’estudiants i l’oferta formativa més àmplia i completa. A més, és el principal centre de recerca universitari de l’Estat i un dels més importants d’Europa, tant pel nombre de programes de recerca com per l’excel·lència assolida en aquest terreny. Estretament vinculada a la història de Barcelona i de Catalunya, la UB combina els valors de la tradició amb el fet de ser una institució innovadora i excel·lent en l’àmbit docent. És una universitat urbana, oberta i cosmopolita, com la mateixa ciutat.
escodi-centre-a-la-Universitat-de-Barcelona

Vols més informació?


Sol·licita una cita i el nostre personal t’ensenyarà les instal·lacions i t’explicarà tot el que necessitis.