Carregant Esdeveniments
Deprecated: La funció tribe_get_view és obsoleta des de la versió 5.13.0! Utilitzeu On version 6.0.0 this function will be removed. Please refer to https://evnt.is/v1-removal for template customization assistance. en el seu lloc. in /var/www/vhosts/escodi.com/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 5379
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Millorar els resultats de la teva botiga depèn de tu

Millorar els resultats de la teva botiga depèn de tu proporciona eines, respostes i opcions a tots els assistents per aplicar al seu, o als seus punts de venda, fent un repàs dels KPIs (indicadors de gestió) com a eix vertebral i aprenent a aplicar les solucions que passen per atenció al client, exposició comercial, producte, layout, aparador, etc. Una vegada realitzada la formació, els participants trobaran eines de fàcil aplicació a la seva realitat, veient molts exemples aplicables, fotografies, mesures correctives, etc., que els serviran per posar en pràctica tot allò que necessitin per a les seves botigues.

Dirigit a propietaris i gerents de comerç, coordinadors de zona, responsables de botiga, i en general tots els professionals del sector de comerç motivats per a aconseguir uns resultats.

Dates clau: 22 i 29 d’Octubre
Horaris: 9:30 a 14:00h
Descarregar programa

 

Event Details

Dates clau: 29 octubre, 2019 -9:00 am -2:30 pm
Horari: 9:00 am - 2:30 pm
Organitzador: Escodi
Àrea formativa: Estratègia Omnicanal
Adreça: Plaça de la Farinera, 9,