Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Fira virtual d’Ensenyament Terrassa tria futur

Escodi és l’única escola universitària de Comerç i Distribució a Catalunya

Malgrat que la pandèmia de la Covid19 ha trastocat terminis, els alumnes que el curs vinent accediran al món universitari han de planificar com volen que sigui el seu futur més immediat. Escollir estudis, i centre, és una decisió important. És per això que Escodi, l’única escola universitària de Comerç i Distribució de Catalunya, participa de forma activa a la Fira “Terrassa tria futur”. Una fira d’orientació formativa i professional que en format virtual es desenvoluparà del 7 al 9 de maig al següent enllaç: http://blogs.terrassa.cat/firatriafutur/ i que ha estat organitzada per l’Ajuntament de Terrassa.

Formar professionals

El grau universitari d’Escodi, amb titulació de la Universitat de Barcelona i més de vint anys d’experiència, té com a objectiu proporcionar els coneixements, habilitats i competències per ocupar llocs de responsabilitat i fer carrera professional en empreses de qualsevol sector, relacionades amb la venda de productes i serveis destinats al consumidor final (retail). La durada del grau és de quatre anys, en format presencial i una càrrega lectiva de 240 crèdits. La formació inclou pràctiques externes, treball lectiu amb grups reduïts i atenció personalitzada a l’alumne, així com programes Erasmus amb universitats de l’Estat i de l’estranger. A més, l’equip docent està integrat per professors que a la vegada són professionals en actiu i vinculats al sector del comerç i de la distribució. El fet diferencial dels estudis d’Escodi i la seva fórmula formativa han aconseguit que el 80% dels alumnes trobin feina relacionada amb els seus estudis en menys de 6 mesos i que el 100% dels graduats treballi al cap de dos anys. La meitat d’aquests ja han promocionat professionalment.

Un grau universitari adaptat a les noves necessitats

El Grau en Gestió d’Empreses en Comerç i Distribució s’ha revisat i actualitzat en funció de les noves tendències i necessitats del sector retail. En el pròxim curs 2020-2021, inclou l’e-Commerce; la gestió de xarxes socials; logística; economia circular i consum responsable; així com Marketing digital i en el punt de venda i recursos humans, a més de les assignatures bàsiques de gestió de qualsevol empresa.

Posat en contacte amb nosaltres

Durant els tres dies de la Fira “Terrassa tria futur” tots els alumnes interessats en aquesta oferta formativa poden ser atesos de forma individualitzada per e-mail (ivan.llano@escodi.com), whastApp o telèfon (trucada o videotrucada) per ampliar la informació que necessitin; així com pels canals habituals i que es poden consultar a la web d’Escodi: www.escodi.com.

Així mateix s’organitzarà pròximament visites virtuals al centre universitari per conèixer les seves instal·lacions i equipaments.

Escodi, amb seu al Vapor Universitari de Terrassa, es troba al bell mig del campus universitari de la tercera ciutat universitària de Catalunya per nombre d’alumnes i oferta formativa.

Event Details

Dates clau: 7 maig, 2020 -12:00 am -9 maig, 2020 -12:00 pm
Horari: 12:00 am - 12:00 pm
Organitzador: Fira virtual d’Ensenyament Terrassa tria futur
Àrea formativa: Ajuntament Terrassa

Deprecated: La funció Tribe__Events__Main::get_closest_event és obsoleta des de la versió 6.0.0! Utilitzeu Tribe__Events__Adjacent_Events::get_closest_event en el seu lloc. in /var/www/vhosts/escodi.com/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: La funció Tribe__Events__Main::get_closest_event és obsoleta des de la versió 6.0.0! Utilitzeu Tribe__Events__Adjacent_Events::get_closest_event en el seu lloc. in /var/www/vhosts/escodi.com/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 6078