Preinscripció universitària

Com gestionar la preinscripció i la matriculació universitària a Escodi?

Si has decidit fer estudis universitaris, ha arribat el moment de formalitzar la preinscripció perquè després puguis formalitzar la matrícula definitiva.

Des del passat 2 de juny i fins a l’1 de juliol has de formalitzar la teva preinscripció universitària al Portal d’accés a la universitat de la Generalitat de Catalunya per a poder fer una reserva de plaça pel Grau en Gestió d’Empreses en Comerç i Distribució d’Escodi. Escodi es regeix per aquesta normativa com a escola universitària adscrita a la Universitat de Barcelona.

Al portal de preinscripció de la Generalitat t’hauràs de registrar i omplir una sèrie de formularis amb dades personals, resultats acadèmics, situació econòmica-familiar que et pugui donar dret a beques o ajudes i la via per la qual vols accedir a la universitat el pròxim curs (perquè estàs estudiant 2n de batxillerat, perquè vas superar la selectivitat en anys anteriors, perquè ets major de 25 anys, perquè has estudiat cicles superiors…); així com els estudis universitaris que vols cursar, per ordre de preferència.

Serà en funció de la teva nota de batxillerat i de la PAU i de les places disponibles en el centre educatiu en el qual hagis manifestat que vols realitzar els teus estudis que posteriorment et comunicaran si has obtingut plaça i en quin centre universitari.

Si t’adjudiquen plaça serà quan hauràs de començar el procés de matriculació que, llavors, s’ha de realitzar directament en el centre assignat. En el cas d’Escodi a la Placa de la Farinera, 1 de Terrassa.

Si no formalitzes la matrícula en el centre assignat en els terminis fixats, perdràs la teva plaça per al pròxim curs.

Calendari bàsic pels alumnes que ara cursen 2n de batxillerat

Convocatòria de juny 2021

 • Termini de preinscripció                                         Del 2 de juny a l’1 de juliol
 • Publicació 1a assignació                                        13 de juliol
 • Assignació definitiva de places                               Del 14 al 18 de juliol
 • Matrícula assignat en 1a preferència.                     Del 15 de juliol al 20 de juliol
 • Matrícula 2a assignació                                           Del 27 al 29 de juliol

*Consultar calendari de reassignacions per reclamacions i altres circumstàncies AQUÍ

Calendari bàsic pels alumnes que ara cursen 2n de batxillerat. Convocatòria de setembre 2021
 • Termini de preinscripció                                            20 i 21 de setembre
 • Publicació assignació de places                               27 de setembre
 • Matrícula als centres assignats                                 28 de setembre
 • Matrícula de reassignats                                           5 d’octubre

Pels que volen accedir per altres vies (selectivitat d’anys anterior, majors de 25 anys, majors de 40 anys, per haver cursat graus superiors d’ FP, alumnes d’altres graus…), consultar calendari AQUÍ

Un cop hagis estat admès a ESCODI, ens posem en contacte al telèfon 9378339745 per concretar dia i hora per tramitar la matrícula en el mateix centre. Si has obtingut plaça en primera preferència, has de tramitar la matrícula al mes de juliol.

Qui pot estudiar a Escodi

Poden estudiar el Grau en Gestió d’Empreses en Comerç i Distribució a Escodi els alumnes de batxillerat que hagin superat la PAU o les proves d’accés universitari; els alumnes d’altres titulacions universitàries iniciades o acabades (que a més tenen, en diversos casos, dret a convalidacions d’assignatures); el que hagin superat les proves d’accés per a majors de 25, 40 i 45 anys; aquells que hagin acreditat experiència laboral en el sector del retail i distribució; i els titulats de cicles formatius de graus superiors.

Escodi ofereix per al pròxim curs 2021-2022 un total de 40 places. Les notes de tall en les últimes convocatòries ha estat de 5.

La durada dels estudis és de 4 cursos acadèmics en horari presencial i semipresencial i suposa una càrrega lectiva de 240 crèdits.

Sortides professionals

El Grau en Gestió d’Empreses en Comerç i Distribució et prepara per a accedir a diferents perfils amb potencial de creixement professional: El fet de treballar amb grups reduïts permet un suport individualitzat i una orientació  acadèmica-professional des del primer curs.

 • Retail manager: direcció d’establiments comercials amb diferents nivells de responsabilitat.
 • Desenvolupament del negoci digital en empreses de comerç i distribució de béns de consum.
 • Direcció / Responsable de diferents departaments o àrees funcionals com màrqueting, expansió, vendes, compres, recursos humans o logística.
 • Consultoria especialista en retail.
 • Emprenedoria: Creador/a del teu propi negoci.
Beques i ajudes

Els alumnes poden sol·licitar el pagament fraccionat de la matrícula mitjançant un préstec gestionat per l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR), de la Generalitat de Catalunya agaur.gencat.cat.