Taller consum Terrassa Cooperativa

Escodi participa en la cita de la Terrassa Cooperativa

El dimarts, 3 de novembre, Albert Vinyals, professor d’Escodi, dirigirà el taller: “Consum conscient i de proximitat. Què hi puc fer jo? Més del que et penses!”

La Jornada Escodi “Retail amb l’Economia del Bé Comú” també està oberta a tots els participants en la Terrassa Cooperativa.

Durant el mes de novembre Terrassa organitza una trobada entre la ciutadania i l’economia social i solidària de la ciutat. Entitats, empreses i sector educatiu obren les seves activitats per mostrar a què es dediquen i com poden ajudar a cobrir les necessitats quotidianes i bàsiques de tothom. Aquest any, la cita tindrà format online a causa de la pandèmia sanitària. L’Escola Superior de Comerç i Distribució (Escodi) participa en aquesta ocasió donant suport a la iniciativa i amb dues activitats concretes. Dimarts, 3 de novembre, Albert Vinyals i Ros, Dr. en Psicologia i professor d’Escodi, dirigirà el taller “Consum Conscient i de proximitat. Què hi puc fer jo? Més del que et penses!, a la que tothom interessat es pot inscriure aquí .

Jornada Escodi

El 17 de novembre obre a tots els interessats la Jornada Escodi “Retail amb l’economia del Bé Comú” que comptarà amb la participació del fundador d’aquest moviment econòmic basat en valors humans fonamentals, Christian Felber; de la presidenta de l’associació catalana pel Foment de l’Economia del Bé Comú, Montse Junyent; i dels representants d’empreses de retail que ja estan aplicant amb èxit aquest model com Ecoalimentària o que han començat a aplicar els seus principis com Circoolar, Ocean 52, iaios o Biba. I a la que tots els interessats es poden registrar aquí .

Quatre itineraris, 58 activitats

Les activitats de Terrassa Cooperativa s’han organitzat en aquesta edició en quatre itineraris en funció de la seva temàtica: Consum i producció responsable; Economies feministes i de les cures; Cultura i economia social; i Jornades Professionals que ofereixen 58 activitats, la gran majoria en format online. La iniciativa, organitzada pel Servei d’Emprenedoria i Economia Social de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Terrassa, compte amb la col·laboració de més de cinquanta entitats vinculades o especialment sensibilitzades amb l’economia social i solidària de Terrassa i Catalunya.

El programa d’activitats, que es desenvoluparan del 2 al 28 de novembre, es pot consultar a https://terrassacooperativa.cat/presentacio, on també es poden realitzar les inscripcions. Totes elles tenen caràcter gratuït.