Carregant Esdeveniments

Marketing intern en el retail

Impulsa les teves vendes gràcies al teu equip

L’objectiu del màrqueting és augmentar les vendes generant notorietat de marca, detectant nous productes o serveis, captant i fidelitzant clients, satisfent les seves necessitats i diferenciant-nos de la competència. Aplicar les millors tècniques de màrqueting per millorar les vendes és una activitat habitual en el retail 

 El que no acostumem a fer és utilitzar aquestes tècniques posant als venedors al centre i de fet, el nostre equip és el millor actiu per fer aquesta feina. Estem acostumats a formar els nostres equips de vendes exclusivament en la venda. Ara, amb un client omnicanal, el nostre venedor és alhora ambaixador de la marca, generador d’experiències, detector d’oportunitats i tendències, punt d’atenció al client … i venedor. 

Podem per tant, aconseguir millorar l’eficiència de les nostres accions comercials posant al nostre equip al centre de la nostra política de màrqueting: el màrqueting intern. 

 El màrqueting intern no exclou el màrqueting extern, el complementa. En un entorn tan canviant i imprevisible, no podem controlar com evolucionarà el client, però podem controlar com reaccionarà el nostre equip de vendes i tota l’organització davant els canvis d’hàbits del consumidor. 

 La vida és un 10% el què ens passa; i un 90% com reaccionem. 

Objectius: 
  • Entendre la importància de les persones que estan en contacte directe amb el nostre client. 
  • Detectar les motivacions del nou venedor. 
  • Utilitzar les tècniques de màrqueting per motivar l’equip i extreure la informació de forma endreçada. 
 Adreçat a:

 Directors Generals, Directors de Màrqueting, Directors de RRHH i Àrea Managers d’empreses de retail. 

 Programa
  • Omnicanalitat interna: XXSS, Newsletter, botigues, events, … 
  • Branding: Valors corporatius, Diferencials de marca, Inbound Marketing 
  • Fidelització client intern (talent intern)  
  • Promocions internes/sampling 
  • Pricing: sou fix i variable, beneficis socials, formació, prestigi social, seguretat, … 
  • Experiència: de pertinença, celebració d’èxits, … 
  • Personalització (Customització) 
 Expert

#EscodiTrendsOriol Paré: 25 anys com a CEO & Co-Fundador d’una cadena de botigues, creu en el Retail i en les persones. Diplomat en ADE. Expert en Retail Marqueting i Retail Management. Visió de negoci 360º gràcies a la seva experiència com a empresari i propietari d’una cadena de més de 35 botigues (Love Store) amb presència a 4 països. Especialitzat en el lideratge de persones i motivació d’equips de màrqueting i vendes. Entén el comerç com l’intercanvi de productes i serveis a través de la relació entre persones. Això comporta donar valor i responsabilitat als equips humans implicats.

Creu en la diversitat i la idiosincràsia de les ciutats i els seus barris, i en el paper que juga el comerç en la integració de les persones. La sostenibilitat del comerç implica mantenir el valor afegit a tots els stakeholders. Aposta per la tecnologia com a eina poderosa per humanitzar les relacions. Considera clau l’equilibri de  la Intel·ligència Artificial i la Intel·ligència Emocional per seduir els clients i gestionar els equips. 

Detalls del workshop

Dates clau: 28 Octubre -3:00 pm -4:30 pm
Horari: 3:00 pm - 4:30 pm