Carregant Esdeveniments
 • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Marketing intern en el retail

Impulsa les teves vendes gràcies al teu equip

L’objectiu del màrqueting és augmentar les vendes generant notorietat de marca, detectant nous productes o serveis, captant i fidelitzant clients, satisfent les seves necessitats i diferenciant-nos de la competència. Aplicar les millors tècniques de màrqueting per millorar les vendes és una activitat habitual en el retail 

 El que no acostumem a fer és utilitzar aquestes tècniques posant als venedors al centre i de fet, el nostre equip és el millor actiu per fer aquesta feina. Estem acostumats a formar els nostres equips de vendes exclusivament en la venda. Ara, amb un client omnicanal, el nostre venedor és alhora ambaixador de la marca, generador d’experiències, detector d’oportunitats i tendències, punt d’atenció al client … i venedor. 

Podem per tant, aconseguir millorar l’eficiència de les nostres accions comercials posant al nostre equip al centre de la nostra política de màrqueting: el màrqueting intern. 

 El màrqueting intern no exclou el màrqueting extern, el complementa. En un entorn tan canviant i imprevisible, no podem controlar com evolucionarà el client, però podem controlar com reaccionarà el nostre equip de vendes i tota l’organització davant els canvis d’hàbits del consumidor. 

 La vida és un 10% el què ens passa; i un 90% com reaccionem. 

Objectius: 
 • Entendre la importància de les persones que estan en contacte directe amb el nostre client. 
 • Detectar les motivacions del nou venedor. 
 • Utilitzar les tècniques de màrqueting per motivar l’equip i extreure la informació de forma endreçada. 
 Adreçat a:

 Directors Generals, Directors de Màrqueting, Directors de RRHH i Àrea Managers d’empreses de retail. 

 Programa
 • Omnicanalitat interna: XXSS, Newsletter, botigues, events, … 
 • Branding: Valors corporatius, Diferencials de marca, Inbound Marketing 
 • Fidelització client intern (talent intern)  
 • Promocions internes/sampling 
 • Pricing: sou fix i variable, beneficis socials, formació, prestigi social, seguretat, … 
 • Experiència: de pertinença, celebració d’èxits, … 
 • Personalització (Customització) 
 Expert

#EscodiTrendsOriol Paré: 25 anys com a CEO & Co-Fundador d’una cadena de botigues, creu en el Retail i en les persones. Diplomat en ADE. Expert en Retail Marqueting i Retail Management. Visió de negoci 360º gràcies a la seva experiència com a empresari i propietari d’una cadena de més de 35 botigues (Love Store) amb presència a 4 països. Especialitzat en el lideratge de persones i motivació d’equips de màrqueting i vendes. Entén el comerç com l’intercanvi de productes i serveis a través de la relació entre persones. Això comporta donar valor i responsabilitat als equips humans implicats.

Creu en la diversitat i la idiosincràsia de les ciutats i els seus barris, i en el paper que juga el comerç en la integració de les persones. La sostenibilitat del comerç implica mantenir el valor afegit a tots els stakeholders. Aposta per la tecnologia com a eina poderosa per humanitzar les relacions. Considera clau l’equilibri de  la Intel·ligència Artificial i la Intel·ligència Emocional per seduir els clients i gestionar els equips. 

 

   Event Details

  Dates clau: 28 octubre, 2020 -3:00 pm -4:30 pm
  Horari: 3:00 pm - 4:30 pm
  Organitzador: Marketing intern en el retail

  Deprecated: La funció Tribe__Events__Main::get_closest_event és obsoleta des de la versió 6.0.0! Utilitzeu Tribe__Events__Adjacent_Events::get_closest_event en el seu lloc. in /var/www/vhosts/escodi.com/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 6078

  Deprecated: La funció Tribe__Events__Main::get_closest_event és obsoleta des de la versió 6.0.0! Utilitzeu Tribe__Events__Adjacent_Events::get_closest_event en el seu lloc. in /var/www/vhosts/escodi.com/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 6078