Webinar para retailers: El consumidor postcovid

Vols conèixer quines seran les tendències de consum postcovid?

Gravació de la sessió en directe amb l’ Albert Vinyals, expert en Psicologia del Consum i professor d’Escodi
La pots veure ara, aquí: https://youtu.be/IL6u_yWXDNg

L’Escola universitària de Comerç i Distribució (Escodi) va organitzà el 30 d’abril un webinar gratuït especialment adreçat a retailers per donar a conèixer quines seran les tendències de consum una vegada que les botigues puguin aixecar les persianes.

El Dr. Albert Vinyals, especialista en Psicologia del Consum, va oferir als participants una visió de com la pandèmia de la Covid19 ha accelerat els processos VUCA (volatilitat, incertesa, complexitat i ambigüitat)  que ja patia el sector, i mostrà com s’han adaptat els hàbits de consum a la situació de confinament i quines seran les tendències del consumidor postcovid.

Escodi ha impulsat durant el període de confinament una enquesta, contestada per més de 700 consumidors, per a conèixer quines seran aquestes tendències i els resultats d’aquesta amb les mesures per donar-hi resposta a les mateixes van configurar el contingut del webinar.

Webinar: El consumidor postcovid

Ponent: Albert Vinyals i Ros, doctor en Psicologia i especialista en Psicologia del Consum

Data: 30 d’abril

Duració: 1h aprox

  • Els retailers també poden accedir a la col·lecció de Tips amb propostes en gestió i planificació pels establiments comercials per afrontar la situació creada per la pandèmia de la Covid19 a la web d’Escodi: https://escodi.com/tips-retail/